4+1 ΣΟΥΠΕΡ tips για να ποζάρετε στις φωτογραφίες σαν... μοντέλο!
4+1 ΣΟΥΠΕΡ tips για να ποζάρετε στις φωτογραφίες σαν... μοντέλο!


Μικρά μυστικά για να βγαίνετε όπως τα κορίτσια που χαζεύουμε στο Instagram.

Το κόλλημα της νέας γενιάς με τις φωτογραφίες και τα social media θεωρείται πλέον δεδομένο, με τα περισσότερα Instagram feeds να συναγωνίζονται διάσημους φωτογράφους ή ψαγμένα it girls.

Αν λοιπόν "το 'χετε" με την φωτογραφία και νιώθετε ότι μέσα από αυτό εκφράζεστε, γιατί να μην το πάτε ένα βήμα παρακάτω αντιγράφοντας τα πιο πρακτικά και εύκολα tips των μοντέλων, όταν ποζάρουν για τον φωτογραφικό φακό;

Ναι, υπάρχουν τρόποι να μοιάσετε στα αυθόρμητα και stylish κορίτσια που θαυμάζετε σε street style λήψεις και παρακάτω θα βρείτε 5 tips για να κλέψετε λίγη από την εμπειρία τους μπροστά στον φακό!

  • ​Χρησιμοποιήστε κάποιο αντικείμενο όπως έναν καφέ ή χυμό, ένα περιοδικό ή ακόμη και το χέρι σας, το οποίο θα φέρετε κοντά στο πρόσωπό σας για μία αυθόρμητη, υποθετικά, πόζα.
  • Ποντάρετε στο trick του “step, βάζοντας το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, μια κίνηση που τα κάνει να δείχνουν πιο λεπτά και σας δείχνει σα να είστε πάντα busy.
  • Το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να φαίνεται σα να σας φωτογράφισε κάποιος την ώρα που μιλούσατε ή όταν τσεκάρατε τα email σας.
  • Κρατήστε την τσάντα σας στο χέρι και όχι περασμένη στον ώμο, ένα κόλπο που είδαμε σε πολλές πασαρέλες και θα σας δώσει model look στη στιγμή.
  • Κοιτάξτε οπουδήποτε αλλού εκτός από τον φακό της κάμερας. Είναι ένας τρόπος για να δείχνετε σα να σας πέτυχε ο φωτογράφος εν κινήσει.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!