Το απόλυτο ανοιξιάτικο trend!
Το απόλυτο ανοιξιάτικο trend!


Πώς θα φορέσουμε την πιο χαρακτηριστική τάση της Άνοιξης;

Όταν μια γυναίκα σκέφτεται το ανοιξιάτικο ντύσιμο και τις αλλαγές που πρέπει να κάνει στη ντουλάπα αλλά και στα καθημερινά της outfits, εκτός από τα κλασικά και πολύ διαχρονικά πλέον φλοράλ, υπάρχει και μία ακόμη huge τάση που επιστρέφει κάθε σεζόν.

Μιλάω για τα παστέλ χρώματα, τα χρώματα που θυμίζουν γλυκά και καραμέλες και γίνονται ό,τι πιο ρομαντικό και girly μπορούμε να εντάξουμε στο στιλ μας, από την άλλη όμως μπορούν να πάρουν και έναν άκρως δυναμικό χαρακτήρα, ανάλογα πώς θα επιλέξουμε να τα φορέσουμε. Από μεμονωμένα κομμάτια όπως αέρινα ανοιξιάτικα φορέματα που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα μας μέχρι πιο casual total looks ιδανικά για business σύνολα, η νέα κολεξιόν της Mango για την 'Ανοιξη του 2018 έρχεται για να συνειδητοποιήσουμε ότι όντως, τα παστέλ μπορούν να φορεθούν από το γραφείο μέχρι τα parties!

Lingerie trend

Το pyjamas trend δεν φεύγει από την επικαιρότητα, αντίθετα του κάνουμε ένα update με ανοιξιάτικες αποχρώσεις όπως το παστέλ κίτρινο και με μοτίβα που αν και διακριτικά, μπορούν να δώσουν ένα έξτρα ενδιαφέρον. Αν διστάζετε να το επιλέξετε ως total look, μπορείτε εύκολα να φορέσετε το συγκεκριμένο πουκάμισο σε στιλ πιτζάμας με ένα τζιν παντελόνι και μαύρα πέδιλα ή το κάτω μέρος, δηλαδή το παντελόνι, με ένα lingerie top και ένα ωραίο leather jacket από πάνω.

Spring dresses
Αρτιστίκ prints που δίνουν ενδιαφέρον σε ένα μάξι φόρεμα ή αιθέρια υλικά όπως η δαντέλα και τα κεντήματα, στολίζουν τα spring dresses μας και γίνονται ιδανικά για να τα ταιριάξουμε είτε με ένα ζευγάρι biker boots για rock & girly αποτέλεσμα είτε με τα πρώτα ψηλοτάκουνα της άνοιξης, για ρομαντικές εμφανίσεις που θα ανανεώσουν τη διάθεσή μας και το looks μας μετά τα χειμωνιάτικα παντελόνια και πουλόβερ.

The new office look
Μετά τα πιο μουντά και χειμωνιάτικα business σύνολα μπορούμε εύκολα να δώσουμε μία άκρως ανοιξιάτικη νότα στο ντύσιμο που κάνουμε στο γραφείο αλλά και στα ανοιξιάτικά καλέσματα που μπορεί να έχουμε στην ατζέντα μας. Φορεμένα μαζί ή μεμονωμένα, τα δύο κομμάτια από αυτό το παστέλ ροζ κοστούμι θα δώσουν όσο girly χαρακτήρα εσείς θέλετε στο look σας και θα σας κάνουν το επίκεντρο της προσοχής χωρίς όμως να δείχνουν υπερβολικά.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!