ΜΗΝ κάνετε αυτό το λάθος με τα παπούτσια!
ΜΗΝ κάνετε αυτό το λάθος με τα παπούτσια!


Μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να κονταίνει τα πόδια μας.

Τώρα που είμαστε στην άνοιξη, αρχίζουμε σιγά σιγά να φοράμε πιο ανοιχτά παπούτσια, ξεφεύγοντας πια από τα κλασικά χειμωνιάτικα μποτάκια και μπότες. Και όπως όλες ξέρουμε, τα παπούτσια είναι ένας παράγοντας που μπορεί να απογειώσει ή να "χαντακώσει" το ντύσιμό μας.

Και θα επικεντρωθώ σε ένα συγκεκριμένο στιλ που μπορεί να επιλέξουμε τώρα που τελείωσαν οι διακοπές και σιγά σιγά αποχωριζόμαστε τα απλά σανδάλια μας. Μιλάω για τα παπούτσια με λουρί ή μπαρέτα στον αστράγαλο, αυτά που θεωρητικά "κόβουν" οπτικά το πόδι και δεν φορεθούν σωστά, μπορεί να μην δείχνουν και τόσο κολακευτικά.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιο πέδιλο με λουράκι ή μπαρέτα, μπορεί να είναι και εσπαντρίγιες που απλά δένουν στον αστράγαλο αυτό όμως που πρέπει να προσέξουμε είναι το παντελόνι μας να μην τελειώνει ακριβώς από πάνω, αλλά να το συνδυάζουμε είτε με κάτι μάξι είτε με κάτι σε πιο κοντό μήκος, όπως ένα φόρεμα, μια φούστα ή high waisted shorts. Να αποφεύγουμε, ας πούμε, ένα cropped τζιν που το ρεβέρ του τελειώνει ακριβώς από πάνω, καθώς έτσι θα έχουμε δύο κομμάτια που κόβουν τη σιλουέτα και κάνουν τα πόδια να μη δείχνουν μακριά - το αντίθετο.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!