6+1 must tips ομορφιάς!
6+1 must tips ομορφιάς!


Φτιάξε την παρακάτω λίστα σε ένα χαρτί και κόλλησέ την στο ψυγείο σου ή ακόμα καλύτερα μπροστά στον καθρέφτη σου ώστε να την βλέπεις κάθε φορά που πηγαίνεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου! Είναι απλά, εύκολα αλλά πολύτιμα tips ομορφιάς που θα αναβαθμίσουν τη beauty ρουτίνα σου και θα σου φανούν πολύτιμα!

Πάρε στυλό ή μολύβι και σημείωσε τα εξής:

«Έχω πάντα στο γραφείο ένα σπρέι νερού για να ψεκάζομαι κάθε τόσο. Κάνω έτσι κάτι για την υγεία της επιδερμίδας, ακόμα κι αν έχω τόσo πολλή δουλειά, που δεν μπορώ καν να σηκωθώ από την καρέκλα μου».

«Tο μαξιλάρι προκαλεί γραμμές στο πρόσωπο και αν κοιμάμαι πάντα από την ίδια πλευρά έχω όταν ξυπνάω πιο ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σε εκείνη την περιοχή. Έτσι, θα αγοράσω σατέν μαξιλαροθήκες αντί για βαμβακερές».

«Για να αποφύγω τις ενοχλητικές λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια που τονίζονται όταν εφαρμόζω κονσίλερ, απλώνω λίγη κρέμα ματιών πάνω από το κονσίλερ και ταμπονάρω στο ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια».

«Αν τα μολύβια των ματιών και των χειλιών που χρησιμοποιώ είναι πολύ μαλακά, τα βάζω στο ψυγείο για περίπου μία ώρα πριν τα ξύσω. Έτσι, δεν κινδυνεύει να σπάσει η μύτη τους»

«Όταν βάζω ρουζ, στριφογυρίζω το πινέλο σε μικρούς κύκλους από τα ζυγωματικά μέχρι τις ρίζες των μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο, σαν από αερογράφο».

«Αν δεν έχω χρόνο και θέλω να στεγνώσει πιο γρήγορα το βερνίκι στα νύχια μου, βουτάω τα δάχτυλά μου σε παγωμένο νερό! Πιάνει!»

«Αφού στεγνώσω τα μαλλιά μου, τα γυρνάω ανάποδα και τα πιάνω όλα στην κορυφή του κεφαλιού με ένα κλάμερ. Μετά βάφομαι με την ησυχία μου και, όταν τελειώσω με το μακιγιάζ, βγάζω το κλάμερ και έχω ξαφνικά μαλλιά με όγκο».

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!