3+1 tops για γυναίκες με μεγάλο στήθος
3+1 tops για γυναίκες με μεγάλο στήθος


Για να είσαι κομψή και στυλάτη χωρίς να χάνεις το σέξαπίλ σου.

Mπορεί το μεγάλο στήθος να θεωρείται sexy και θελκτικό, ιδιαίτερα από τον ανδρικό πληθυσμό του πλανήτη, αλλά η πικρή αλήθεια είναι πως συχνά «ταλαιπωρεί στυλιστικά» την κάτοχό του γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις μπλούζες που να το κολακεύουν , να το αναδεικνύουν και ταυτόχρονα να μην το τονίζουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να φαίνεται υπερβολικά προκλητικό. 

Επίσης μία κοπέλα με μπούστο μεγαλύτερο από τον μέσο όρο, δηλαδή cup D και πάνω, πρέπει να προσέχει και το είδος του top που φοράει όχι μόνο για να μην είναι πολύ αισθησιακό το αποτέλεσμα αλλά και για να μην δείχνει ότι έχει παραπάνω κιλά και έξτρα πόντους από τη μέση και πάνω. Γι΄αυτό εμείς βρήκαμε για αυτή, την τυχερή κατά τα άλλα, κατηγορία γυναικών τα τέσσερα είδη σε μπλούζες που θα κυριαρχήσουν το 2018 και είναι κατάλληλα για κοπέλες με μεγάλο και πλούσιο ντεκολτέ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!
 

#1 Το κορμάκι από jersey
Aγκαλιάζει το σώμα και διαγράφει το στήθος ενώ ταυτόχρονα το καλύπτει ολόκληρο. Σε μία nude απόχρωση είναι ό,τι πιο sexy μπορείς να φορέσεις (βλέπε Kim Kardashian) αρκεί να το συνδυάσεις με κάτι cool από κάτω όπως ψηλόμεσο jean ή φαρδιά, midi, φούστα, ώστε να μην είναι επιτηδευμένο το αποτέλεσμα

#2 Το cropped ζιβάγκο
Ό,τι πρέπει για να αναδείξεις την λεπτή σου μέση και να κάνεις σαφές στον κόσμο πως δεν έχεις παραπάνω κιλά, απλά πλουσιοπάροχο ντεκολτέ. Επίσης είναι το ιδανικό top για να μην κρυώνεις τώρα που βρισκόμαστε στην μεταβατική, ανοιξιάτικη περίοδο.

#3 Το ρομαντικό bustier
Ξέρεις αυτό με τα μανικάκια και τα κουμπιά μπροστά, αυτό που σαν σχέδιο αποπνέει μία αθωότητα και έναν ρομαντισμό ενώ την ίδια στιγμή κρατάει το στήθος στο ύψος του! Απαραίτητο βραδινό top σε κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

#4 Το αθλητικό, marcel φανελάκι
Ποιος είπε πως τα προικισμένα κορίτσια δεν μπορούν να κάνουν atheisure εμφανίσεις; Αρκεί οι ράντες της συγκεκριμένης μπλούζας να είναι αρκετά φαρδιές ώστε να κρύβουν αυτές του σουτιέν σου. Συνδύασέ το με ένα παντελόνι φόρμας και ένα biker jacket και είσαι σούπερ στυλάτα ντυμένη για την εποχή.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!