To παλτό της άνοιξης έχει ΕΝΑ χρώμα φέτος!
To παλτό της άνοιξης έχει ΕΝΑ χρώμα φέτος!


Εδώ και λίγες μέρες μπήκαμε στην άνοιξη, αλλά το παλτό φοριέσαι ακόμη. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πριν μπεις στη διαδικασία να βγάλεις τα μαγιό από τις υφασμάτινες θήκες που τα έχεις φυλάξει, δες ποια ακόμα πανωφόρια μπορείς να φορέσεις την υπόλοιπη, κρύα, σεζόν.

Μέσα στις συλλογές τους για S/S 2018 μεγάλοι Οίκοι Μόδας, όπως Max Mara και Jil Sander, έδειξαν κάποια συγκεκριμένα είδη  παλτό που έχουν ένα κοινό στοιχείο: το cool blue χρώμα τους. Φυσικά αντίστοιχα σε παρόμοιες αποχρώσεις μπορείς να βρεις σε όλα τα economy brands και να αναδείξεις από τη μία την ανοιξιάτικη απόχρωση τους και από την άλλη την άνετη, loose γραμμή τους, φορώντας τα με skinny jeans, mini φούστες αλλά και midi floral φορέματα.

Επίσης αυτό το μπλε χρώμα κολακεύει όλους τους τύπους επιδερμίδας και ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές, όσο και σε ξανθιές και κοκκινομάλλες. Ξέχνα τα biker jackets, τα αυστηρά μαύρα army coats αλλά και τα sporty parka, αυτόν τον Μάρτιο (ίσως και τον Απρίλιο) όλες αυτό το χρώμα θα φοράμε στα παλτό μας.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!