Οι τάσεις της άνοιξης
Οι τάσεις της άνοιξης


Τα μαθήματα μόδας συνεχίζονται! Αφού κάναμε την έρευνά μας και τσεκάραμε όλα τα catwalks των διάσημων οίκων και σχεδιαστών, καταλήξαμε στις πιο βασικές τάσεις που θα μας απασχολήσουν τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018. Αν αναρωτιέσαι λοιπόν, πως θα ντυθείς τη new season, με ποια αξεσουάρ θα ολοκληρώσεις τα σύνολά σου, ποια μοτίβα και χρώματα έχουν την τιμητική τους, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Αν μας παρακολουθείς συστηματικά, θα γνωρίζεις ήδη ότι αυτό είναι το δεύτερο μέρος αυτού του θέματος (σε περίπτωση που το έχασες ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το πρώτο). Οπότε, οι πληροφορίες περί μόδας και στιλ συνεχίζουν να μας απασχολούν κι εμείς έχουμε σκοπό να γνωρίζεις πριν από όλους τα πιο σημαντικά trends για τη σεζόν που πρόκειται να υποδεχτούμε.

Μετακινήσου λοιπόν προς τα κάτω, γνώρισε τις τάσεις που παρουσιάστηκαν στις εβδομάδες μόδας, και κράτησέ τες σαν backup όταν θα ετοιμάζεσαι για τις νέες σου αγορές.

Glitters & Sequins

Οι παγιέτες και τα glitters μέχρι πρότινος θεωρούνταν δύο υλικά που διακοσμούσαν τα festive σύνολά μας. Πλέον δεν ισχύει αυτό! Εντάσσονται και στα ανοιξιάτικα fashion pieces και υπόσχονται να σε μεταμορφώσουν σε disco queen, προσφέροντάς σου λάμψη και στιλ. Αυτήν την τάση την είδαμε στους οίκους Dolce & Gabbana, Marc Jacobs και Gucci.

80s ώμοι

Άλλη μια τάση που θυμίζει την αίγλη και το στιλ των 80s. Οι ώμοι τη νέα σεζόν αποκτούν όγκο, τραβώντας το ενδιαφέρον όλων των γυναικών που θέλουν να ξεχωρίζουν. Θα το συναντήσεις σε σακάκια, τοπ και φορέματα, είτε και στα δύο, είτε στο ένα μόνο μανίκι. Η εμμονή μας με αυτήν την τάση αναπτύχθηκε όταν την είδαμε στα shows των Saint Laurent, Gucci και Isabel Marant.

Κάν΄το σαν μοτοσικλετιστής

Είναι γνωστό ότι οι σχεδιαστές των γυναικείων κολεξιόν έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο ανδρικό στιλ. Μέχρι στιγμής έχουμε δει κοστούμια, ανδρικά παπούτσια και αξεσουάρ να εντάσσονται στα θηλυκά looks, αλλά αυτή η τάση αποφάσισε να πάει το masculine style ένα βήμα παρακάτω. Τα biker outfits είναι ένα μεγάλο ζήτημα που θα μας απασχολήσει τη νέα σεζόν. Θα συναντήσεις αυτήν την τάση σε jacket, ολόσωμες φόρμες, ποδηλατικές βερμούδες σε έντονα χρώματα και με colorful ρίγες. Θερμοί υποστηρικτές δηλώνουν οι οίκοι Dior, Fenty x Puma by Rihanna και Ralph Lauren.

Το στιλ της αμαζόνας

Το western style έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, μιας και είναι ένα huge trend τα τελευταία δύο χρόνια. Δέρμα, studs, cowboy boots και ζώνες, είναι μερικά από τα στοιχεία που ενισχύουν αυτήν την αισθητική και που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις. Οι οίκοι Louis Vuitton, Versace και Céline με τα western looks τους θα σε πείσουν να φορέσεις αυτήν την τάση.

Φτερά και κρόσσια

Δύο αέρινα στοιχεία που διακοσμούν τα ρούχα και τα παπούτσια της νέας σεζόν, κάνοντας τη γυναικεία σιλουέτα ακόμα πιο αιθέρια και προσφέροντας κίνηση. Τη συγκεκριμένη τάση τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ακατάπαυστα τα τελευταία χρόνια, οπότε αξίζει να την υιοθετήσουμε στην chi,c και όχι bohemian, εκδοχή του αυτήν τη φορά. Οι πρεσβευτές αυτής της τάσης είναι ο οίκος Celine, Jacquemus και Loewe.

Το ροζ σε κάθε του απόχρωση

Σου έχω καλά νέα! Το ροζ που τόσο έχεις αγαπήσει από το περασμένο καλοκαίρι, θα συνεχίσει να έχει την τιμητική του και τη σεζόν που θα υποδεχτούμε. Μπορείς να το φορέσεις στην κάθε απόχρωσή του, από το ρομαντικό παστέλ, το baby pink, μέχρι το δυναμικό φούξια των 80s. Να σου πω και κάτι καλύτερο; Μπορείς να το φορέσεις από την κορυφή έως τα νύχια.

Σκωτσέζικο καρό

Το καρό που θυμίζει ανδρικό κοστούμι, ήταν μια δυνατή επιλογή που μπορούσες να κάνεις στην καρδιά του χειμώνα. Το συγκεκριμένο μοτίβο συνεχίζει να μας απασχολεί και την Άνοιξη, μόνο που το βλέπουμε στην πιο grunge και classic εκδοχή του, όπως το έδειξαν και οι οίκοι Miu Miu, Alexander McQueen και Burberry. Θα το βρεις κυρίως σε κόκκινο, μαύρο λευκό χρώμα.

Πηγή: tlife.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!