4+1 tips που σας… ψηλώνουν!
4+1 tips που σας… ψηλώνουν!


Γιατί και οι πετίτ έχουμε ψυχή.

Μπορεί όσες ανήκουμε στις πιο πετίτ φιγούρες να γκρινιάζουμε πολλές φορές ότι θα θέλαμε να είμαστε λίγο πιο ψηλές, ξεχνάμε όμως όλα τα στιλιστικά «όπλα» που έχουμε στη διάθεσή μας.

Τακούνια, στιλιστικά κόλπα και χρώματα που χαρίζουν ύψος, όλα αυτά μπορούμε να τα γυρίσουμε υπέρ μας, αρκεί να ξέρουμε πώς να τα αξιοποιήσουμε.

Μίνι φούστες με ψηλές μπότες

Το κοντό μήκος σε ένα ρούχο κάνει πάντα τα πόδια να μοιάζουν πιο μακριά, το κλειδί όμως για να δείχνει το αποτέλεσμα chic και όχι άκομψο, είναι να το συνδυάζετε με ένα πιο ψηλό σχέδιο στα παπούτσια, όπως οι πολύ αγαπημένες μας over the knee boots, οι οποίες έτσι κι αλλιώς επιμηκύνουν τα πόδια, οπτικά τουλάχιστον.

Total black

Τα μονόχρωμα σύνολα έχουμε πει πολλές φορές ότι κάνουν τη σιλουέτα μας να δείχνει πιο ψιλολιγνη, πόσω μάλλον όταν είναι και σε μαύρο χρώμα που όλες ξέρουμε ότι "ψηλώνει και λεπταίνει".

Ψηλόμεσα παντελόνια

Τα ψηλόμεσα παντελόνια κανουν παντα τα πόδια να δείχνου πιο μακριά αλλά με βασική προϋπόθεση να τα φοράμε με ένα πιο κοντό top, όπως για παράδειγμα ένα cropped πουλόβερ. 

Μακριά πανωφόρια

Ένα μακρύ παλτό ή μια πιο μακριά ζακέτα δίνουν πάντα την αίσθηση μιας συνολικά πιο ψηλής σιλουέτας αφού το μάτι δεν σταματάει πουθενά και έτσι δημιουργείται η εντύπωση μια πιο ψιλόλιγνης φιγούρας.

Έστω και λίγο τακούνι

Το πιο προφανές το άφησα για τελευταίο αλλά ακόμη και εσείς που δεν αγαπάτε τα ψηλοτάκουνα, μπορείτε να στραφείτε σε λυσεις όπως τα block heels προκειμένου να δώσετε ένα ανεπαίσθητο αίσθημα πιο ψηλής φιγούρας, χωρίς όμως να στερηθείτε την άνεση.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!