5+1 φράσεις που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πείτε στο σύντροφό σας ακόμη κι όταν τσακώνεστε!
5+1 φράσεις που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πείτε στο σύντροφό σας ακόμη κι όταν τσακώνεστε!


Κάποιες φράσεις καλό είναι να μη λέγονται ούτε πάνω στα νεύρα, καθώς είναι σκληρές και άδικες και πληγώνουν το σύντροφό σας. Βρείτε λοιπόν άλλους τρόπους να του δείξετε την απογοήτευσή σας πάνω στον τσακωμό:

«Δεν κάνεις για τίποτα!»

Μια ατάκα που μηδενίζει τα πάντα και δείχνει τουλάχιστον αχαριστία προς το πρόσωπό του. Αν δεν έκανε για τίποτα, πώς τον παντρευτήκατε και τον κάνατε πατέρα των παιδιών σας;

«Με απογοητεύεις συνεχώς!»

Δείχνετε σα να τον έχετε υπό διαρκές τεστάρισμα και απέτυχε. Από την άλλη, πρέπει να σκεφτείτε ότι κι εσείς τον έχετε απογοητεύσει σε κάποιες περιπτώσεις όμως έτσι δε σας μίλησε ποτέ!

«Κοίτα τον άντρα της...»

Οι συγκρίσεις, πόσο μάλλον οι ευθείες, είναι ολέθριο λάθος στα πάντα. Και με αυτή τη φράση δείχνετε ανικανοποίητη, άρα ότι δε σας αρκούν όσα είναι ή έχει προσφέρει ο δικός σας σύντροφος.

«Έχεις αλλάξει πολύ από τότε που σε γνώρισα!»

Όλοι οι άνθρωποι αλλάζουμε σε κάποια πράγματα με την πάροδο του χρόνου, όμως η συγκεκριμένη ατάκα όταν λέγεται πάνω σε τσακωμό έχει αρνητική χροιά. Σα να του λέτε δηλαδή ότι επαναπαύτηκε και γενικά σταμάτησε να παλεύει για το καλύτερο. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, υπάρχουν πιο δόκιμοι τρόποι να το εκφράσετε...

«Μονίμως δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω!»

Και μόνο που λέτε μονίμως, είσαστε τουλάχιστον υπερβολική. Το ότι πάνω στην έξαψη των στιγμών μπορεί να μην έχει το καθαρό μυαλό να κατανοήσει τι του λέτε δε σημαίνει κάτι. Αφήστε που μπορεί κι εσείς πάνω στην ταραχή σας να μην εκφράζεστε με σαφήνεια.

«Πόσα να αντέξω πια;»

Μην παρουσιάζετε τον εαυτό σας ως...ηρωίδα, καθώς δεν ισχύει. Και οι δύο κάνετε οικειοθελώς υποχωρήσεις επειδή θέλετε να είσαστε μαζί και δεν πρέπει να το «χτυπάτε» πάνω στον τσακωμό ή να αφήνετε να εννοηθεί ότι κάνετε περισσότερα. 

Πηγή: mother.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!