4+1 σημάδια της γλώσσας του σώματος που φανερώνουν πρόβλημα στη σχέση σας
4+1 σημάδια της γλώσσας του σώματος που φανερώνουν πρόβλημα στη σχέση σας


Η γλώσσα του σώματος μίλησε και είπε πως ο δεσμός σας δε διανύει τις καλύτερες μέρες του.
Η γλώσσα του σώματος στέλνει ηχηρά μηνύματα που η λεκτική επικοινωνία πολλές φορές υποκρύπτει τεχνηέντως για να μην υπάρξουν προβλήματα. Οι κινήσεις του σώματος είναι ενστικτώδεις για αυτό και έχουν μεγαλύτερη δόση αλήθειας. Πώς θα καταλάβεις αν η σχέση σας δεν είναι και στα καλύτερα της ενώ δεν υπάρχουν διαρκείς προστριβές; Πώς θα δεις το τέλος της σχέσης να έρχεται ενώ δεν ακούγονται οι φωνές σας στο επόμενο τετράγωνο; Μελέτησε τις κινήσεις που κάνεις ή κάνει (πολύ συχνά) και πάρε τα μέτρα σου.

Δεν περπατάτε δίπλα-δίπλα

Δε λέμε να θυμίζει ο βηματισμός σας τους τσολιάδες έξω από το προεδρικό αλλά το να περπατάτε τις περισσότερες φορές ο ένας στη δύση κι ο άλλος στην ανατολή δείχνει πως δε θέλετε να είστε ομάδα. Αν δεν πιάνεις το χέρι του συντρόφου σου καθώς περπατάτε δείχνεις πως δε θέλεις να τον έχεις κοντά σου και προσπαθείς να τον απομακρύνεις όσο γίνεται περισσότερο.

Πιάνεις το σβέρκο σου κατά τη διάρκεια της συζήτησης

Δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που έχεις κάτσει σε ρεύμα κι έχεις πιαστεί. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που είσαι περδίκι και απλά τρίβεις το σβέρκο σου ενώ μιλάτε. Κίνηση δυσφορίας.

Στέκεσαι με τα χέρια στη μέση

Αυτή η στάση πάει ασορτί με κούνημα δεξιού ποδιού και «τσ τσ τσ τσ». Πιάνεται ως σημάδι ακόμα και χωρίς το αμπαλάζ για αυτό και παρατήρησε προσεκτικά αν το κάνεις εσύ ή εκείνος. Μπορεί να σε πόνεσε η μέση σου και να θέλησες να ξαποστάσεις. Η μία φορά δεν είναι ανησυχητική, η διάρκεια είναι που πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις.

Σταυρώνεις διαρκώς τα χέρια σου

Στάση άμυνας. Θέλεις να τον αντικρούσεις ακόμα κι αν λέτε καλημέρα. Αν κάθε φορά που μιλάτε είσαι σαν τον Μουρίνιο κατά τη διάρκεια εκτέλεσης πέναλτι τότε μήπως να το κλείνατε το μαγαζάκι όσο είναι νωρίς;

Κάθεστε πάντα μακριά ο ένας από τον άλλο

Δεν είπε κανείς να αναστατώσετε το τραπέζι ολόκληρο για να βρεθείτε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου ακόμα κι αν χρειαστεί να μετακινηθούν τραπέζια, καρέκλες, παιδιά, σκυλιά και γατιά. Αλλά αν ο χώρος είναι άδειος και κατευθυνθείς σε άλλο τραπέζι τότε κάτι δεν πάει πολύ καλά.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!