Η ιδανική πρόταση γάμου ανάλογα με το ζώδιο!
Η ιδανική πρόταση γάμου ανάλογα με το ζώδιο!


To καλοκαίρι έρχεται και οι προτάσεις γάμου πέφτουν βροχή. Λογικό καθώς όλα τα ζευγάρια του κόσμου επιθυμούν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα, τη θάλασσα να είναι «λάδι» και τον ερωτισμό πιο υψηλά από τη θερμοκρασία.

Τι λέει όμως το δικό σου ζώδιο σου για την πρόταση γάμου που θέλεις να σου κάνει; Ποια φαντάζει ιδανική;

Κριός: Μετά από μια πεζοπορία

Θέλεις να σου προτείνει να μοιραστείτε το υπόλοιπο της ζωής σας, αφού έχετε κάνει κάτι σημαντικό μαζί. Έχετε επιτύχει κάποιο στόχο σας. Το τέλος μιας πεζοπορίας για εσένα θα είναι η αρχή ενός ευτυχισμένου ξεκινήματος.

Ταύρος: Στο σπίτι, όταν δεν θα το περιμένεις

Σου αρέσουν οι συνήθειες και η ρουτίνα της καθημερινότητας. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για σένα από το σπίτι για να σου κάνει πρόταση γάμου! Όταν θα είσαι χαλαρή και θα διαβάζεις το βιβλίο σου, η καλύτερη έκπληξη θα είναι ένα μονόπετρο.

Δίδυμος: Σε ένα πάρτι με πολύ χορό και τους αγαπημένους σου

Θέλεις να μοιραστείς τη χαρά της στιγμής με όλους και αυτό θα σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Θα σου άρεσε να οργανώσει ένα ολόκληρο πάρτι, ώστε να σου κάνει την πρόταση γάμου που σου αξίζει.

Καρκίνος: Στην επέτειο της σχέσης σας

Όταν θα γιορτάζετε τα χρόνια σας μαζί, θα είναι η ιδανική στιγμή ώστε να αποφασίσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας. Θα σου δείξει πως όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει την επέτειό σας, αλλά θα δημιουργήσει και άλλη.

Λέων: Με μια ενέργεια που θα γίνει viral

Είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσει η αυθεντικότητα και οι γενναιόδωρες κινήσεις. Για αυτό και ο φίλος σου θα διαλέξει να σου κάνει πρόταση πάνω σε ένα αερόστατο στην Καππαδοκία.

Παρθένος: Δημιουργώντας ένα κυνήγι θησαυρού

Σου αρέσει να «κερδίζεις» τους ανθρώπους σου, για αυτό και ο σύντροφός σου θα φροντίσει ώστε το έπαθλό σου να είναι το δαχτυλίδι σου!

Ζυγός: Με μια σκηνή από το Notebook

Ή οποιαδήποτε σκηνή από την αγαπημένη σου ρομαντική κωμωδία. Σημασία έχει να ζήσεις τη στιγμή όπως ακριβώς την έζησε η πρωταγωνίστρια. Και εκείνος θα το κάνει πραγματικότητα.

Σκορπιός: Εσύ θα κάνεις την πρόταση γάμου

Κανένας δεν πρόκειται να σου κάνει πρόταση γάμου γιατί πολύ απλά εσύ θέλεις να ελέγχεις τα πάντα. Αυτό ισχύει και για τη σχέση σου. Όταν θα είσαι έτοιμη, θα το προτείνεις από μόνη σου.

Τοξότης: Στις διακοπές σας

Καλοκαιράκι, αραχτοί, παραλία και… δαχτυλίδι! Ακριβώς τη στιγμή που πρέπει, όταν θα είστε και οι δύο πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Αιγόκερως: Μετά από ένα πραγματικά καλό δείπνο

Ο σύντροφος κάθε Αιγόκερω οφείλει να ξέρει τι του αρέσει και τι όχι οπότε γνωρίζει πότε είναι η σωστή στιγμή να κάνει την πρόταση γάμου. Η δική σου είναι μετά από ένα ρομαντικό δείπνο.

Υδροχόος: Μαζί με ένα συγκινητικό γράμμα...

…θα βρεις και ένα δαχτυλίδι στο τραπέζι της κουζίνας. Δεν ήθελε να σε ξυπνήσει, γιατί έπρεπε να πάει στο γραφείο. Όμως, όλα αυτά που λέει στο γράμμα είναι αλήθεια.

Ιχθύς: Μαζί με τον σκύλο του

Δένοντας έναν φιόγκο γύρω από το λαιμό του σκύλου του και κρεμώντας το δαχτυλίδι γύρω από αυτό, ο σύντροφός σου ξέρει πώς να κτυπήσει πάνω στις ευαισθησίες σου και να σε κάνει να πεις το «ναι».

Πηγή: all4mama.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!