Αυτά τα ζευγάρια κάνουν το χειρότερο σεξ στον πλανήτη...
Αυτά τα ζευγάρια κάνουν το χειρότερο σεξ στον πλανήτη...


Αυτά τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν μεγάλο θέμα στη σχέση τους...

Ο κύριος και η κυρία πεσκανδρίτσα έχουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους. Για την ακρίβεια, όταν πάρουν την απόφαση να ολοκληρώσουν, 8 στις 10 φορές, το αρσενικό καταλήγει να χάσει τον εαυτό του. Δεν το λέμε μεταφορικά. Κυριολεκτούμε. Κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος, η αρσενική πεσκανδρίτσα χάνει σταδιακά διάφορα ανατομικά σημεία, τα οποία απορροφούνται από τη θηλυκή. Εκείνη, θα κρατήσει τα απολύτως απαραίτητα, όσα δηλαδή της χρειάζονται για την αναπαραγωγή. Τα υπόλοιπα θα εξαϋλωθούν λίγο μετά το τέλος της συνουσίας, αφήνοντας το αρσενικό να ξεψυχήσει έχοντας χάσει τα πάντα: τα ζωτικά του όργανα, την ίδια τη ζωή του (και την παρθενιά του βεβαίως).

Η Κίρστεν και ο Χοακίν Γιάκομπσεν, είναι ένα ζευγάρι δυτών που είχαν την απρόσμενη τύχη -ή ατυχία-, να γίνουν μάρτυρες και να καταγράψουν σε βίντεο κοντά στις Αζόρες στον Ατλαντικό Ωκεανό μία σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ δύο τέτοιων ψαριών, που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Και κάπως έτσι, το μυστικό της λάγνας πλην όμως φονικής πεσκανδρίτσας που κρυβόταν επί αιώνες στα βάθη της θάλασσας, ήρθε επιτέλους στην επιφάνεια.

Μπορεί να μην σφίζει από ομορφιά, η θηλυκή πεσκανδρίτσα όμως έχει άλλα θέλγητρα προκειμένου να αποπλανήσει το ανυποψίαστο αρσενικό: τα εντυπωσιακά μακριά «μουστάκια» της που εκτείνονται σαν ιστός αράχνης, υφαίνουν μια πρώτης τάξεως παγίδα στην οποία ο άμαθος αρσενικός δεν θα αργήσει να πέσει. Αυτό που μοιάζει με ερωτικό κάλεσμα, είναι στην ουσία ένα υποβρύχιο συμβόλαιο θανάτου.

Ο Σίγκμουντ Φρόυντ είχε πει ότι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που εκδηλώνει ο άντρας μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης, είναι ότι αν δεν αποχωρήσει εγκαίρως μέσα από το σώμα της γυναίκας, υπάρχει σοβαρή περίπτωση εκείνη να τον ακρωτηριάσει. Στο σύμπαν της πεσκανδρίτσας, οι φροϋδικοί φόβοι βγαίνουν αληθινοί.

Πηγή: protagon.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!