Το μεγάλο φαβορί της Eurovision ΔΕΝ είναι αυτό που περίμενες!
Το μεγάλο φαβορί της Eurovision ΔΕΝ είναι αυτό που περίμενες!


Θα ζήσουμε στιγμές A-Ba-Ni-Bi στην φετινή Eurovision.

Στις 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα ο τελικός της Eurovision. Η Ελένη Φουρέιρα και το «Fuegο» της θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο, ενώ η Ελλάδα πηγαίνει με την Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Όνειρό μου».

Eurovision όμως χωρίς συζήτηση για φαβορί δεν είναι πραγματική Eurovision πρέπει να σε προετοιμάσω. Θα μιλήσω με στοιχεία και ονόματα. Netta Barzilai με το τραγούδι «Toy» από το Ισραήλ και ετοιμάσου.

Αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού τα στοιχήματα το έδειχναν στην πρώτη θέση. Το τραγούδι είναι των Doron Medley και Stav Beger. Κάτι σου λέει το πρώτο όνομα; «Στο Θεό Με Πάει» Ελένη Φουρέιρα. Τώρα έγινε η σύνδεση;

Οι στίχοι του «Toy» είναι κυρίως στα αγγλικά, με ορισμένες φράσεις στα εβραϊκά. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του τραγουδιού, η φετινή συμμετοχή του Ισραήλ είναι ένας ύμνος ενδυνάμωσης για όλες τις γυναίκες, εμπνευσμένη από τα κινήματα Time’s Up και #MeToo και η Netta με τη σειρά της, τις καλεί να ενώσουν τις φωνές τους λέγοντας πως «δεν είναι μαριονέτες κανενός».

 

 

Έχουν περάσει 40 χρόνια από την πρώτη νίκη του Ισραήλ στο διαγωνισμό με το «A-Ba-Ni-Bi» από τους Izhar Cohen και Alphabeta και ακριβώς 20 χρόνια από την τελευταία του νίκη με την Dana International και την «Diva» της.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!