Αυτά τα 3 ζώδια θα ταλαιπωρηθούν ερωτικά φέτος
Αυτά τα 3 ζώδια θα ταλαιπωρηθούν ερωτικά φέτος


Αλλά ο τροχός, μαζί με τ' άστρα, θα γυρίσουν κορίτσια.

«Άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους κατεβάζει» είναι αλήθεια και σχεδόν ποτέ αξιοκρατικά. Αλλά συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια, ο δρόμος δεν είναι ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα, πρέπει να την ιδρώσεις τη φανέλα για να δεις άσπρη μέρα. Το 2018 έχει μπει με τα μπούνια και όλοι μας βρισκόμαστε ήδη σε μία διερευνητική διαδικασία για να αρχίσουμε να βγάζουμε συμπεράσματα γύρω από το πώς έχει σκοπό να μας φερθεί αυτή η χρονιά. Σύμφωνα με τ' άστρα, κάποια ζώδια θα περάσουν συναισθηματικά κοκομπλόκο σε βαθμό αξιοσημείωτο, αλλά θα καταφέρουν να σηκώσουν και πάλι κεφάλι πριν εκπνεύσει η χρονιά. Ποια είναι αυτά;

Δίδυμος
Ο Κρόνος έχει περάσει στον οίκο του Αιγόκερω. «Ωραία, και τι με νοιάζει εμένα» θα μου πεις καλό μου Διδυμάκι. Εμ σε νοιάζει και σε καίει, από τη στιγμή που για τα επόμενα ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ αυτό που θα επικρατήσει είναι μια χαλαρή εως καραμπινάτη επανεξέταση σχέσεων και του τι είναι αυτό που το λένε αγάπη. Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείς να σπάσεις τις συνήθειες του παρελθόντος που έχουν κάτσει στο συνειδητό και κατά συνέπεια πας και μπλέκεις σε καταστάσεις που δεν σε βγάζουν πουθενά. Μην ψάχνεις να βρεις τον ευατό σου στον άλλο και μη βιάζεσαι να αισθανθείς πληρότητα, γιατί αυτά όπως έρχονται, έτσι φεύγουν. Θα πάρεις τα μαθηματάκια σου μέσα στο 2018, αλλά θα τα καταφέρεις. Γκουρού θα γίνεις βρε.

Ζυγός
Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη καλέ μου ισορροπιστή Ζυγέ, αυτό το ξέρεις, το 'χεις νιώσει στο πετσί σου στο repeat, οπότε τι είναι μία ακόμα φορά; Μέσα από τα τερτίπια και τα παιχνίδια της μοίρας θα ξαναβγείς νικητής, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σε λίγα χρόνια ετοιμάσου να γράψεις βιβλίο. Για το 2018 προβλέπεται μπαλατζάρισμα συναισθηματικό, το οποίο όμως δεν θα έρθει εύκολα. Η βάρκα θα γείρει 2-3 φορές, αλλά δεν θα βουλιάξει. Η μπουλντόζα θα περάσει, αλλά δεν θα καταφέρει να ισοπεδώσει. Κράτα γέρα, ξέρεις εσύ. Μόλις θα είσαι σε θέση να εναρμονιστείς με το χάος που σου προκαλούν οι άλλοι, θα είσαι σε θέση να μοιράσεις σοφία στον κόσμο.

Σκορπιός
Μπορεί γενικά να έχεις τη φήμη ότι ανάβεις φωτιές ανάβεις κι όλα τα καις, αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι πως το λάκκο του μόνος του τον σκάβει ο Σκορπιός. Συνέχισε να κατηγορείς όλους τους άλλους για τα δεινά που σε βρίσκουν κατά καιρούς, σε ξέρουμε δα, αλλά μεταξύ μας, όλα στο χέρι σου είναι. Η χρονιά που διανύεις θα σε βάλει αρκετές φορές στη θέση να ρεγουλάρεις την αυτοκαταστροφική σου ικανότητα. Αλλά δεν σε φοβάμαι. Μπορείς και αναγεννιέσαι από τη στάχτη σου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα 'χεις πάει και θα 'χεις έρθει. Καλή διαδρομή.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!