Αν έχεις αυτά τα 5 περίεργα χαρακτηριστικά, θα τον ξετρελάνεις!
Αν έχεις αυτά τα 5 περίεργα χαρακτηριστικά, θα τον ξετρελάνεις!


Επιστημονικά αποδεδειγμένα...

Δεν επιλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε, σε αντίθεση με αυτόν που τελικά θα παντρευτούμε. Οπότε μιας και ο έρωτας είναι μία δύναμη ανώτερη από εμάς, υπάρχουν σίγουρα κάποια περίεργα χαρακτηριστικά, τα οποία εξηγούνται μόνο από την ψυχολογία και τα οποία μπορούν να μας κάνουν τρελούς για κάποιον. Δες παρακάτω τα 5 βασικά και τα συμπεράσματα δικά σου.

Να το παίζεις δύσκολη
Κλισέ το ξέρω αλλά έπειτα από έρευνες, το να είναι ένα κάστρο απόρθητο-aka να μην ενδώσεις αμέσως-κάνει τον πόθο του για σένα ακόμα μεγαλύτερο. Παράλληλα βέβαια, μειώνεται η… συμπάθειά του, αλλά και τι να κάνεις; Δεν μπορείς να τα έχεις όλα!

Να είσαι μυστηριώδης
Ε βέβαια, το μυστήριο δεν ξενέρωσε ποτέ κανέναν και μάλιστα με αποδείξεις. Όσο πιο μυστηριώδης είσαι φίλη μου, τόσο πιο τρελός θα γίνεται για σένα.

Να κάνεις κινήσεις με τα χέρια
Σύμφωνα με έρευνα του 2016, οι άνθρωποι τείνουν να γοητεύονται αισθητά περισσότερο από ανθρώπους που κάνουν έντονες χειρονομίες, σε σχέση με αυτούς που κάθονται πιο στατικοί και ανέκφραστοι.

Να έχεις σκύλο
Όλα όσα λένε είναι αλήθεια. Το να αγαπάει κάποιος τα ζώα, είναι ένα τεράστιο συν στο αντίθετο φύλο. Δείχνει τρυφερότητα και ευαισθησία.

Να φροντίζεις το περιβάλλον
Κάτι παρόμοιο με τα ζώα. Ευαισθησία, κοινωνική συνείδηση, παιδεία και ανθρωπιά. Στοιχεία κυριολεκτικά ακαταμάχητα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!