6+1 είδη συντρόφου που χρειάζεστε πριν το γάμο!
6+1 είδη συντρόφου που χρειάζεστε πριν το γάμο!


Είναι σχεδόν απαραίτητο!

Πολλοί από εμάς δεν είναι αρκετά τυχεροί ώστε να γνωρίσουν τον σωστό άνθρωπο και να μείνουν μαζί του, χωρίς να πρέπει να περάσουν τα σκαμπανευάσματα των διαφορετικών σχέσεων. Αντιθέτως, το ταξίδι μέχρι να βρεθεί ο "μοναδικός" μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά όταν βρίσκετε τον εαυτό σας στη μία κακή σχέση μετά την άλλη. Αλλά ξέρετε τι; Δεν πειράζει. Επειδή οι κακές σχέσεις μπορεί να αποδειχθούν ευεργετικές στο μέλλον, αφού σύμφωνα με ειδικούς, το να βγαίνεις με τον λάθος άνθρωπο πριν βρεις μία σταθερή σχέση μπορεί να έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή γενικότερα.

Για παράδειγμα, ποιος δεν έχει κυνηγήσει κάποιον/α με γοητεία και ελκυστικά ενδιαφέροντα, που δεν ξέρει πως να εκφραστεί συναισθηματικά ή να δώσει λίγο χρόνο να απαντήσει στο μήνυμά σας; Ωστόσο, το να βγαίνετε με τέτοιου είδους ανθρώπους μπορεί να είναι ως και απαραίτητο για να γνωρίσετε τον σωστό άνθρωπο για εσάς, αφού θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα ποια χαρακτηριστικά του σας κάνουν και ποια όχι.

Αυτοί, λοιπόν, είναι τα 7 είδη συντρόφου που πρέπει να γνωρίσετε πριν βρείτε τον έναν και μοναδικό.

1. Τον πολλά λόγια και λίγες πράξεις

Πάντα λέει πως θα είναι στο πλάι σας για ό,τι χρειαστείτε και τελικά δεν είναι ποτέ. Αυτό θα σας δείξει πως πρέπει να ψάξετε κάποιον που κάνει πράξεις αυτά που λέει και μπορείτε να στηρίζεστε πάνω του.

2. Αυτόν που φοβάται τη δέσμευση

Αυτός ο τύπος ανθρώπου υπάρχει συχνά στις ιστορίες μας για σχέσεις, αλλά συνήθως είναι ένα χαρακτηριστικό που γίνεται εμφανές αρκετά νωρίς. Ενώ είναι διασκεδαστικό στην αρχή, αργότερα δεν είναι και τόσο. Αυτό θα σας διδάξει να ψάχνετε ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να έχουν μία πιο βαθιά συναισθηματική σύνδεση μαζί σας. Έτσι πρέπει άλλωστε.

3. Αυτόν που αρνείται να μεγαλώσει

Είναι οι άνθρωποι που ενώ μπορεί να έχουν ένα πτυχίο ή μία καλή δουλειά, δεν έχουν στόχους για την καριέρα ή την προσωπική τους ζωή. Είναι οι άνθρωποι που αρνούνται την ενηλικίωση. Το μάθημα που θα πάρετε από αυτόν τον τύπο ανθρώπου είναι πως δεν είναι διασκεδαστικό να είστε ο γονιός στη σχέση και στο τέλος θα κουραστείτε να τους μεγαλώνετε.

4. Αυτόν που θέλει "να ζει τη στιγμή"

Ενώ το να ζεις τη στιγμή δεν είναι απαραιτήτως κακό, το να μην μπορείς να κάνεις σχέδια όπως διακοπές ή για το μέλλον της σχέσης, είναι αρκετά εκνευριστικό. Ενώ ο αυθορμητισμός είναι διασκεδαστικός, η συνεχής απογοήτευση και η ανικανότητα να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας δεν είναι κάτι που θα βοηθήσει σε μία μακροχρόνια σχέση.

5. Αυτόν που πάντα παίρνει αλλά δεν θέλει να δίνει

Όταν είστε σε σχέση με ένα τέτοιο είδος ανθρώπου θα καταλάβετε από πολύ νωρίς πως όλα θα έχουν να κάνουν με εκείνον/η. Μπορεί να δίνετε όση αγάπη και κατανόηση έχετε, αλλά ποτέ δεν θα τους είναι αρκετό. Κι αυτό είναι απλά εξουθενωτικό. Ένα τέτοιο είδος ανθρώπου θα σας διδάξει τη σημασία του να φροντίζετε τον εαυτό σας. 

6. Τον μία κρύο μία ζεστό

Αυτός είναι ο τύπος ανθρώπου που είναι πολύ στοργικός την μία μέρα και την άλλη εντελώς ψυχρός. Έτσι δεν μπορείτε ποτέ να νιώσετε πως είστε σε μία σταθερή σχέση. Αυτό μπορεί να σας μάθει να μην κυνηγάτε κάποιον/α που φεύγει όλο και πιο μακριά σας, αλλά και να κρατάτε την ακεραιότητά σας.

7. Αυτόν που δεν κρατάει ποτέ τις υποσχέσεις του

Είναι κάποιος/α που κάθε φορά που λέει πως θα κάνει ή θα κάνετε κάτι, δεν γίνεται ποτέ. Θα σας διδάξει πως η ισορροπία είναι το παν σε μία σχέση και αυτό θα σας βοηθήσει να μην πληγωθείτε ξανά από παρόμοια κατάσταση.

Και να θυμάστε πως κάθε λάθος δίνει την ευκαιρία να μάθετε και να μεγαλώσετε. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!