Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Φεβρουάριο;
Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Φεβρουάριο;


Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Φεβρουάριο!

Ο «Κουτσοφλέβαρος» κατέφτασε και εκτός από τις λιγότερες μέρες, έχει και τα λιγότερα πλανητικά δρώμενα, δικαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο το παρατσούκλι του. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι μας επιφυλάσσει:

- Ο Ερμής στην εκπνοή του Ιανουαρίου μπήκε στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/2, βομβαρδίζοντας με άπειρες και ξεχωριστές ιδέες εσάς τους Νεροκουβαλητές, αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς. Το να συνταχτείτε με τους λοιπούς, κοινούς θνητούς δε θα σας ωφελήσει. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να δείξετε πόσο μπροστά είστε με αποφάσεις και κινήσεις που θα εκπλήξουν ευχάριστα και θα κάνουν τη διαφορά. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα ακονίσετε το μυαλό σας για να βρείτε λύσεις, αλλά και τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα είστε συνεχώς στη γύρα και επικοινωνιακά θα πάρετε φωτιά, ενώ Ζυγοί και Κριοί θα γνωριστείτε και με τις... πέτρες.

Στις 18/2, 6:28 πμ θα περάσει στους Ιχθύς, συνιστώντας ηρεμία, χαρίζοντας έμπνευση και ενισχύοντας τις καλλιτεχνικές τάσεις σε σας τα Ψάρια, αλλά και σε Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, ειδικά στους δύο τελευταίους που είστε στην τσίτα, λόγω του Άρη. Στα πρακτικά θέματα, βέβαια, θα δηλώσετε αδυναμία, αλλά ένα διάλειμμα καλό θα σας κάνει για να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική. Σκορπιοί και Ταύροι οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα σας πάρουν τα μυαλά. Λέοντες και Υδροχόοι στα χρήματα θα χάσετε λίγο το μπούσουλα, αλλά στα αισθήματα θα προοδεύσετε. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε τη γνώμη, τις ιδέες και τις απόψεις σας, χωρίς να ανοίξει... ρουθούνι!

- Η Αφροδίτη στις 11/02/2018, 01:20 πμ, αισθησιακή και αιθέρια, περνά στους Ιχθύς, προσφέροντας σε σας τα Ψάρια άφθονο ερωτισμό και ευκαιρίες να κάνετε το colpo grosso, να πλανέψετε με τις χάρες σας και να κλέψετε καρδιές. Ευνοημένοι θα είστε αι εσείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αφού θα ξεχάσετε επαγγελματικά, οικογενειακά και πρακτικά προβλήματα, καθώς θα επέλθει μια γενική χαλαρότητα και κυρίως θα... μαλακώσετε από το πολύ συναίσθημα. Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να σας έρθουν χρήματα από το... πουθενά. Σκορπιοί και Ταύροι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανοιχτείτε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι, απλά, κυκλοφορήστε και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!

Εκλείψεις 2018
- Στις 15/02/2018, 23:04 μμ, έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα και ταυτόχρονα μερική Έκλειψη Ηλίου στις 27° 07’ Υδροχόου που έρχεται να κλείσει κύκλους και... ημικύκλια και να επιβάλλει την καινούργια... τάξη πραγμάτων σε σας, πρώτα απ’ όλα, τους Υδροχόους και μετά στους Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς, αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό σας τομέα. Μεταβολές στα οικονομικά θα υπάρξουν σε σας τους Καρκίνους και Αιγόκερους, ίσως όμως να είναι και προς τα πάνω, σεξουαλικά πάντως θα αγγίξετε το ταβάνι. Κριοί και Ζυγοί ο έρωτας μάλλον θα σας χτυπήσει κατακούτελα, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα ανοίξετε τα φτερά σας για καινούργιες περιπέτειες, πιθανόν και για άλλα μέρη.

-Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς στις 18/02/2018, 19:18 μμ, δίνοντας κυρίως σε σας Ψάρια τη δυνατότητα να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις με το δικό σας απαλό, αόρατο, ανεπαίσθητο και ειρηνικό τρόπο. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα τα χάσετε λίγο με το πέπλο συναισθηματισμού και ευαισθησίας που θα σας καλύψει, αλλά καλό θα σας κάνει να δείτε και την άλλη πλευρά, τη θετική, στις σχέσεις, τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Λέοντες και Υδροχόοι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας -ή τουλάχιστον αυτό θέλετε- αλλά θα σας καίνε πόθοι και επιθυμίες. Σκορπιοί και Ταύροι ερωτικά θα δώσετε τα ρέστα σας. Αιγόκεροι και Καρκίνοι όποια εικόνα θέλετε θα πλασάρετε και θα αρέσετε κιόλας!

Πηγή: astrology.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!