7 πράγματα που θέλει ο άντρας από μια γυναίκα
7 πράγματα που θέλει ο άντρας από μια γυναίκα


Μάθετε τι θέλει ένας άντρας και πώς να του το δώσετε.

Τελικά τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες; Είναι μια ερώτηση που τριγυρνάει συνέχεια στο γυναικείο μυαλό. Αν θέλετε να γνωρίζετε τι μπορείτε να του προσφέρετε συνεχίστε την ανάγνωση.

Μιλήστε του ξεκάθαρα. Αν πραγματικά υπάρχει κάτι που θέλετε να συζητήσετε μαζί του μιλήστε του ανοιχτά. Αυτό, να είστε σίγουρες θα εκτιμηθεί.

Αγγίξτε τον. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι στους άντρες δεν αρέσει να τους κρατάνε το χέρι, όμως κάνουν λάθος. Το απολαμβάνουν όσο και οι γυναίκες, απλά δεν θέλουν να το δείξουν.

Παινέψτε τον. Οι άνδρες μεγαλώνουν με την πεποίθηση να γίνουν δυνατοί και γενναίοι. Και μάλλον η συμπεριφορά τους μοιάζει μ’ αυτή των παιδιών. Όταν τους επικροτείτε και τους φροντίζετε αισθάνονται καλύτερα και το αποτέλεσμα μάλλον θα σας ικανοποιήσει.

Γελάστε μαζί του. Το χιούμορ στη γυναίκα είναι πολύ σέξι. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γελάτε με ό,τι κι αν πει.

Πείτε του ξεκάθαρα τι σας αρέσει να κάνετε στο κρεβάτι. Οι άντρες αρέσκονται να ακούν τι θέλετε απ’ εκείνους στο σεξ αφού τους είναι δύσκολο να διαβάσουν το μυαλό σας.

Ανάψτε τα φώτα την ώρα που κάνετε σεξ. Δείξτε αυτοπεποίθηση και κερδίστε τους. Επίσης, μην είστε ντροπαλή. Μπορεί να σας θέλει σοβαρές και σεμνές, στο κρεβάτι όμως δεν χρειάζεται να το τηρείτε.

Δοκιμάστε να αφεθείτε ελεύθερες στη σεξουαλική σας ζωή. Επιστρατεύστε την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό σας και αιφνιδιάστε τον ευχάριστα.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!