3+1 πράγματα που… απαγορεύονται την ώρα του σεξ
3+1 πράγματα που… απαγορεύονται την ώρα του σεξ


Υπάρχουν μερικά πράγματα, συμπεριφορές, αντιδράσεις, όπως και να τις χαρακτηρίσετε δεν πρέπει να γίνονται την ώρα του σεξ.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές;

Μην βάλετε τα κλάματα. Μπορεί η στιγμή να είναι έντονη και το πάθος να παρασύρει τα συναισθήματα σας. Ναι υπάρχει περίπτωση να θέλετε να βάλετε τα κλάματα αλλά μη το κάνετε. Σκεφτείτε πως δεν είναι πολύ ωραίο την ώρα που ο σύντροφός σας φαντασιώνεται διάφορα και μερικά από αυτά τα κάνει πράξη κιόλας τη στιγμή εκείνη, εσείς να αρχίσετε να κλαίτε.

Μην προσποιήστε. Είναι πολύ άδικο και για τους δυο σας να προσποιηθείτε ότι ευχαριστιέστε την στιγμή. Όταν ο σύντροφος σας καταλάβει ότι δεν είστε ειλικρινής μαζί του, αυτό θα τον πληγώσει. Ωστόσο, είναι άδικο και για εσάς να μπείτε σ’ αυτή την διαδικασία από τη στιγμή που δεν θέλετε.

Να μιλάτε. Σαφώς, δεν είναι ωραίο να είστε αμέτοχες ή σιωπηλές. Ένας αναστεναγμός, μια μικρή ερωτική φράση κάτι τέλος πάντων μικρό και λακωνικό είναι απαραίτητο και ευπρόσδεκτο. Με τον τρόπο αυτό δηλώνετε παρουσία αλλά λέτε και στον άλλον ότι σας αρέσει. Προσοχή, μην αρχίσετε την κουβέντα και τις υποδείξεις, δεν θα του αρέσει καθόλου.

Μην κάνετε τίποτα που δεν θέλετε: Υπάρχει περίπτωση ο σύντροφος σας να ζητήσει να δοκιμάσετε πράγματα ή να αλλάξετε κάτι στην σεξουαλική σας ζωή. Μην προχωρήσετε σε τίποτα αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε. Αν νιώθετε ανασφάλεια ή δεν είστε ο εαυτός σας αυτό θα φανεί και φυσικά θα είναι καταστροφικό για τη στιγμή

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!