Τα Χριστούγεννα γίνονται θαύματα!
Τα Χριστούγεννα γίνονται θαύματα!


Γιατί δεν είναι καθόλου κακό να μένεις μόνη τα Χριστούγεννα!

Η αλήθεια είναι, ότι αυτές τις χριστουγεννιάτικες μέρες, πολλές από εμάς, μας πιάνει μια μελαγχολία. Λίγο το εορταστικό κλίμα, λίγο παλαιότερες γιορτές που είχαμε περάσει καταπληκτικά, κάποιος παλιός έρωτας που είχαμε ζήσει μαζί του μια φανταστική εμπειρία και αλλά πολλά. Κάποιες από εμάς πάλι, μπορεί να τα έχουν όλα ή σχεδόν όλα και πάλι να τους πιάνει αυτό το συναίσθημα. Στο σημείο αυτό να σας πω, πρώτον ότι δεν πρέπει να σας πιάνει κανένας λόγος ανησυχίας και δεύτερον όσα «Γιατί;» και να σας βασανίζουν, δεν είναι αναγκαίο να ψάξετε για απαντήσεις.

Το ότι μπορεί να είστε ελεύθερη και να μην βρίσκεστε σε κάποια σχέση, μόνο σαν θετικό μπορείτε να το δείτε, αφού τα Χριστούγεννα συμβαίνουν διαφορά θαύματα και μόνο εάν είστε single θα έχετε ίσως την ευκαιρία να γνωρίσετε τον άντρα της ζωής σας. Θα μοιραστώ λοιπόν μαζί σας, αυτά που μπορείτε να κάνετε αυτές τις γιορτές , εάν είστε μόνες, και είμαι σίγουρη (εμπιστευτείτε με) ότι θα τα απολαύσετε!

Στολίσου και βγες
Μην κάθεσαι όλη μέρα στο σπίτι κοιτώντας τον τοίχο ή κάνοντας δουλειές που είχες αφήσει. Σαφώς και οι μέρες της άδειας μας, είναι και ο χρόνος να κάνουμε κάποια πράγματα, που δεν είχαμε τον χρόνο πριν, αλλά πρέπει να βάλουμε και ένα πρόγραμμα. Αφιερώστε πολύ συγκεκριμένο χρόνο, για τις δουλειές του σπιτιού. Κανονίστε εξόδους με τις φίλες σας, για κρασί, θέατρο κ.α. Βάλτε τα πιο λαμπερά σας ρούχα! Άλλωστε αυτή την περίοδο, όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται. Αισθανθείτε λοιπόν! 

Κάνε μαραθώνιο Χριστουγεννιάτικων ταινιών
Δες ξανά το La la Land (ακούω το soundtrack της ταινία αυτή την στιγμή. Επίσης: Holiday, Love Actually, It's a Wonderful Life, Serendipity κ.α.

Οργάνωσε κάτι στο σπίτι, για εσένα και τις κολλητές σου 
Κάλεσε τις φίλες σου στο σπίτι σου. Θα χρειαστείτε: Λίγο κρασί, πολύ φαγητό, τα πιο άνετα σας ρούχα, ταινίες (βλέπε παραπάνω), επιτραπέζια και φυσικά την καλύτερη σας διάθεση. Να προσθέσω στο σημείο αυτό, ότι οι συζητήσεις που θα κάνετε, δεν χρειάζεται να αφορούν αποκλειστικά και μόνο, άντρες!

Φτιάξε ένα πλάνο, με τους στόχους για την νέα χρόνια και πίστεψε σε αυτούς
Κυριολεκτικά! Πάρε χαρτί και στύλο και οργανώσου. Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα χρόνια που έρχεται; Αυτό και μόνο αυτό. Μην μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς τα λάθη σου, τι έπρεπε και τι δεν έπρεπε να συμβεί. Πάμε για αλλά. Πιο ωραία, πιο σωστά..

Μην μείνεις σπίτι, εάν δεν έχεις κάτι σημαντικό να κάνεις. Μαγείρεψε γλυκά για τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή για να τα φας μόνο εσύ!
Άκουσε το soundtrack του La la Land πίνοντας κόκκινο κρασί και απόλαυσε την στιγμή (45 ολόκληρα λεπτά, για να γίνω πιο σαφής). Χόρεψε σαν να μην υπάρχει αύριο, με την μουσική της αρεσκείας σου και προετοιμάσου για την βραδινή έξοδο που ακολουθεί. Το πάρτι εννοείτε ότι συνεχίζεται και στο αμάξι. Το αλκοόλ εδώ απαγορεύεται αυστηρά και είναι και αχρείαστο, εδώ που τα λέμε..

Ξεκουράσου και βρες χρόνο για να τρως σωστά
Καλά τα ξενύχτια, τα πάρτι και το να γυρνάμε σπίτι στις 7 το πρωί, αλλά μην το παρακάνεις. Εκμεταλλεύσου ποιοτικά τον χρόνο της άδειας σου, για να μην έρθει η μέρα που θα επιστρέψεις στη δουλειά και απλά θα σέρνεσαι. Επίσης βάλε σε πρόγραμμα και την διατροφή σου. Σωστές ώρες, ποσότητα και ποιότητα στα γεύματα σου.

Απόλαυσε την μοναξιά σου... του χρόνου ποιος ξέρει, μπορεί να μην έχεις αυτή την πολυτέλεια. Με την καλή την έννοια!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!