4+1 tips για να γίνετε…. καλύτερη σύζυγος!
4+1 tips για να γίνετε…. καλύτερη σύζυγος!


Για να γίνεις καλύτερη σύζυγος θα πρέπει πρέπει πρώτα απ' όλα να φροντίσεις εσένα και την εμφάνισή σου.

Πολλές γυναίκες όταν παντρεύονται σταματάνε να νοιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτό είναι καταστροφικό για τη σχέση, πρώτα απ' όλα γιατί η αυτοπεποίθηση της γυναίκας μειώνεται αισθητά και οι άνδρες «χάνουν» τη γυναίκα που γνώρισαν.

Τι θα πρέπει να κάνετε για είστε πιο κοντά στον άνδρα σας:

1. Σταμάτα γκρίνιες και παράπονα

Η συνεχόμενη γκρίνια δεν λύνει τα προβλήματα, αλλά να επιδεινώνει. Αργά ή γρήγορα ο άνδρας θα οδηγηθεί στο διαζύγιο. Έτσι, αν παραπονιέσαι συνέχεια για ασήμαντα πράγματα, θα δημιουργήσεις αρνητική ενέργεια στη σχέση σου και αυτός θα σε μισήσει αντί να σε αγαπήσει.

2. Δώσε αγάπη

Η καλή σύζυγος αγαπά τον άντρα της περισσότερο από οτιδήποτε. Τον αγαπά πραγματικά και θα έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει ευτυχισμένο και ικανοποιημένο. Η αγάπη σου για εκείνον είναι το πρώτο βήμα για να γίνεις η τέλεια σύντροφος.

3. Αγάπησε τον εαυτό σου

Ο σύντροφός σου σίγουρα θα δυσκολευτεί να σε αγαπήσει αν εσύ η ίδια δεν αγαπάς τον εαυτό σου. Κάνε ό, τι μπορείς για να νιώσεις άνετα μέσα στο σώμα σου. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και εκπέμπεις θετική ενέργεια που ελκύει τους γύρω σου.

4. Μαγείρεψε

Αν και οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν το χρόνο, την ενέργεια ή τη θέληση να μαγειρέψουν, τουλάχιστον προσπάθησε.

5. Εκτίμηση

Πρέπει να ξέρει και να νιώθει πως εκτιμάς τις προσπάθειές του. Όταν είναι καλός μαζί σου, όταν σε κάνει να νιώθεις όμορφα, πες του πως το εκτιμάς καθώς και το πόσο σημαντικό είναι για εσένα.

Πηγή: baby.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!