3+1 βήματα για να εμφανιστείς όσο πιο fit στη παραλία
3+1 βήματα για να εμφανιστείς όσο πιο fit στη παραλία


Ανεξάρτητα από το ποια είναι  η εικόνα του σώματος σου αυτή την περίοδο ακολουθώντας τα σωστά βήματα μπορείς να γίνεις καλύτερη και να αποκτήσεις τη χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Για να απολαύσεις στο έπακρο τις στιγμές χαλάρωσης στη παραλία χωρίς να νιώθεις άσχημα για το πώς φαίνεσαι μέσα στο μαγιό σου ακολούθησε πιστά τα πιο κάτω:

Αν δεν ανήκεις στους μόνιμους θαμώνες των γυμναστηρίων ένταξε στη ζωή σου ένα 20λεπτο γοργό περπάτημα, αν μπορείς να το κάνεις με εναλλαγές ρυθμού ακόμη καλύτερα (αυτό θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος).

Ακολούθησε μια ισορροπημένη και πλήρη διατροφή σε αμινοξέα, λίπη, υδατάνθρακες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Απέφυγε τα φαγητά «παγίδες», τα πολύ λιπαρά καθώς και αυτά που περιέχουν πολλές σάλτσες άρα και ζάχαρη.​

Προσπάθησε να κρατάς τον οργανισμό σου καλά ενυδατωμένο αποφεύγοντας τα ροφήματα με πολλές θερμίδες.

Τέλος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δοκίμασε ένα από τα δύο προϊόντα αδυνατίσματος  

Grenade Thermo Detonator 44 Capsules – Αρχική τιμή €34.95 – July offer τιμή: €20.95

Το πολυβραβευμένο προϊόν διαχείρισης βάρους είναι σχεδιασμένο για να ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας. Περιέχει 225mg καφεΐνης ανά μερίδα, πράσινο τσάι, πικρή σκόνη πορτοκαλιού, κα γιέν, φαινυλαλανίνη & πράσινο καφέ. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και πρόγραμμα άσκησης, η Grenade Thermo Detonator Capsules μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των ενεργειακών σας επιπέδων και να σας βοηθήσει να επιτύχετε το σώμα που πάντα επιθυμούσατε. Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να αγοράσετε αυτό το προϊόν.Θα το βρείτε σε όλα τα υποκαταστήματα Holland&Barrett.

Grenade Killa Ketones 60 Capsules – Αρχική τιμή €40.95 July offer τιμή: €24.95

Προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες. Βοηθάει στην απώλεια λίπους , μειώνει την όρεξη και βοηθά να κάψετε περισσότερο λίπος στις προπονήσεις σας. Περιέχει Garcinia Cambogia, L-Καρνιτίνη, Καφεΐνη, Αφρικανικό μάνγκο, Acai, & Πράσινο καφέ για γυναίκες που επιδιώκουν να αποκτήσουν σώμα γυμνασμένο και καλά σχηματισμένο. Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να αγοράσετε αυτό το προϊόν. Θα το βρείτε σε όλα τα υποκαταστήματα Holland&Barrett.

Καλά μπάνια σε όλους!!


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!