Ποια είναι η καλύτερη ώρα για γυμναστική;
Ποια είναι η καλύτερη ώρα για γυμναστική;


Aν θέλεις να χάσεις κιλά, έχουμε κάτι που σε ενδιαφέρει...

Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητα είναι τόσο πιεσμένη που και μόνο ότι βρίσκεις έστω μία ώρα για να γυμναστείς, θεωρείται αξιοθαύμαστο. Ωστόσο, και επειδή ξέρω ότι γυμνάζεσαι κυρίως για την υγεία σου, αλλά έχεις στο μυαλό σου και το beach body, μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα θα σε κάνει να αναθεωρήσεις όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα.

Ειδικοί ερευνητές λοιπόν, αποφάσισαν να ανακαλύψουν ποια είναι η ιδανική ώρα της ημέρας για να γυμναστείς, και ποια είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να έχεις πιο σύντομα αποτελέσματα.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε τρία groups: Αυτό της πλήρους αποχής από τη γυμναστική, αυτό της πρωινής μετά το πρωινό γεύμα, και αυτό της πρωινής, με εντελώς άδειο στομάχι.

Έπειτα από 6 εβδομάδες παρατήρησης, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Το πρώτο group πάχυνε κατά μέσο όρο 3 κιλά, το δεύτερο κατά 1 και το τρίτο παρέμεινε σταθερό με όλα τις τιμές να είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Συνοπτικά λοιπόν, οι ειδικοί προτείνουν, ότι σε περίπτωση που ο στόχος είναι η απώλεια κιλών, η πρωινή γυμναστική με άδειο στομάχι είναι ιδανική. Ο λόγος; Ο μεταβολισμός συνεχίζει να δουλεύει και για την υπόλοιπη μέρα, γεγονός που διευκολύνει στην απώλεια κιλών ή έστω τη διατήρηση του βάρους.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!