6+1 tips για να κάψεις το λίπος της κοιλιάς
6+1 tips για να κάψεις το λίπος της κοιλιάς


Και να είσαι τέλεια με το μπικίνι σου!

Όλα στη ζωή σου αλλάζουν, άνθρωποι πάνε και έρχονται, φιλίες χτίζονται και χάνονται αλλά ένα πράγμα μένει σταθερό: το λίπος στην κοιλιά. Και πριν παραδοθείς και επενδύσεις ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι στο χιούμορ σου, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές για να ξεφορτωθείς την τόσο ενοχλητική κοιλίτσα άμεσα.

Επένδυσε στις πλούσιες σε πρωτεΐνη τροφές
Μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος και να αποβάλλεις το περιττό λίπος από την περιοχή της κοιλιάς. Παράλληλα, θα σου δώσει και το απαραίτητο αίσθημα κορεσμού με αποτέλεσμα να αργήσεις να πεινάσεις.

Χρησιμοποίησε λάδι καρύδας
Έτσι, θα δημιουργήσεις ελαφρύτερα πιάτα με λιγότερες θερμίδες. Πρόσεξε μόνο να μαγειρέψεις το φαγητό σου με αυτό και να μην το βάλεις από πάνω.

Απελευθερώσου από το άγχος
Και αυτό γιατί το στρες παράγει και απελευθερώνει κάποιες ορμόνες οι οποίες επιβραδύνουν την διαδικασία αδυνατίσματος και συσσωρεύουν το λίπος στα σημεία με την μεγαλύτερη ευαισθησία.

Προτίμησε τις φυτικές ίνες
Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες θα σε βοηθήσουν να διενεργήσεις ευκολότερα την διαδικασία της πέψης και να καταπολεμήσεις το τοπικό πάχος. Λαχανικά κανείς;

Πιες πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και καφεΐνη, γεγονός που το καθιστά σύμμαχο κατά του κοιλιακού λίπους και υπέρ του μεταβολισμού.

Κοιμήσου
Και αυτό γιατί όταν δεν κοιμάσαι αρκετά εκκρίνονται εκείνες οι ορμόνες που σου δημιουργούν το αίσθημα της πείνας με αποτέλεσμα να καταναλώνεις πολλές περισσότερες θερμίδες, που ουσιαστικά δεν έχεις ανάγκη.

Προτίμησε σπιτικούς χυμούς
Και όχι συσκευασμένους γιατί συνήθως κρύβουν μεγάλα ποσοστά ζάχαρης που καταναλώνεις χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!