Μ' αυτή τη δίαιτα η Kate Middleton έχασε 14 κιλά!
Μ' αυτή τη δίαιτα η Kate Middleton έχασε 14 κιλά!


Η Δούκισσα του Cambridge μας απασχολεί όχι μόνο με τις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά και με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Kate Middleton τα τελευταία χρόνια μας απασχολεί όχι μόνο με τις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά και με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, παρόλο που έχει ήδη δυο παιδιά. Μάλιστα ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διατροφή κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά, 14 για την ακρίβεια. Αν θέλετε να μάθετε πώς το κατάφερε συνεχίστε την ανάγνωση.

Σύμφωνα με τη διαιτολόγο της όταν η Kate επιδιώκει να χάσει βάρος είναι επιλεκτική στην πρόσληψη υδατανθράκων, ενώ προτιμάει τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Τα λαχανικά, τα φρούτα, τι σιτάρι και τα λευκά άπαχα κρέατα αποτελούν τα βασικά συστατικά της δίαιτας που ακολουθεί. Το μυστικό της Δούκισσας του Cambridge είναι τα μικρά και συχνά γεύματα και ανάμεσα στις προτιμήσεις της είναι τα φρούτα και τα smοothies. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά το πρόγραμμα μιας ημέρας το οποίο ακολούθησε η Kate όταν ήθελε να χάσει 14 κιλά.

Πρωινό: Μισό αβοκάντο και μια φέτα γαλοπούλα

Δεκατιανό: Ένα μπαστουνάκι σέλερι

Μεσημεριανό: Σαλάτα με γαρίδες ή αστακό

Βραδινό: Φρυγανιές με γαλοπούλα και όταν πεινάει επιλέγει ψάρι με λαχανάκια Βρυξελλών.

Φυσικά η Δούκισσα του Cambridge γυμνάζεται τακτικά, ξεκινώντας με 20 λεπτά διάδρομο ενώ στη συνέχεια κάνει τρέξιμο και ασκήσεις με βάρη. Με τη βοήθεια προσωπικού γυμναστή προσπαθεί να γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες και επαναλαμβάνει κάθε σετ ασκήσεων τουλάχιστον τρεις φορές.  

Διαβάστε εδώ: Τα κυριότερα συμπτώματα έλλειψης της βιταμίνης C

Συμπέρασμα: Μπορεί η Kate Middleton να ακολουθεί ένα αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα κάθε φορά που θέλει να χάσει τα περιττά κιλά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους. Εξάλλου σύμφωνα με έρευνες το 1/3 των ανθρώπων που κάνουν δίαιτα καταλήγουν να έχουν περισσότερα κιλά λίγες εβδομάδες από τότε που ξεκίνησαν. Και η κυριότερη αιτία αυτού του φαινομένου είναι ότι ακολουθούν τις δίαιτες των διασήμων, οι οποίες είτε είναι στερητικές, είτε έχουν έναν ασυνήθιστο συνδυασμό τροφίμων.

Γι αυτό λοιπόν δεν πρέπει να σας ξεγελά το γεγονός ότι πολλές διασημότητες ακολουθούν παράξενες δίαιτες. Συνήθως η εμφάνιση τους οφείλεται σε κληρονομικά χαρακτηριστικά και από την άλλη έχουν μια στρατιά από εκπαιδευτές, μάγειρες και στυλίστες να τους ακολουθούν. Αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι η υιοθέτηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής και φυσικά να έχετε καλή ψυχολογία και να βάζετε πάντα ρεαλιστικούς στόχους. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!