DIY ανταύγειες... χωρίς να κάνεις βαφή!
DIY ανταύγειες... χωρίς να κάνεις βαφή!


Και όλα αυτά με ένα και μόνο προϊόν από το φύση ενώ είσαι στην θάλασσα!

Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε και όπως συμβαίνει συνήθως, κάπου τώρα μας πιάνει αυτή η κρίση για αλλαγές, μεταμορφώσεις και νέα look. Έλα, όμως, που εσύ δε θέλεις να κάνεις βαφή και ούτε θέλεις να αρχίσεις τα συστηματικά ραντεβού στο κομμωτήριο για να ανανεώσεις το πολυπόθητο χρώμα σου. Εμείς σου έχουμε τη λύση.

Ας υποθέσουμε ότι ετοιμάζεσαι να πας για μπάνιο στη θάλασσα. Έχεις ετοιμάσει τα μπανιερά σου, έχεις βάλει το μαγιό σου και (ελπίζω) να έχεις φροντίσεις για το απαραίτητο αντιηλιακό σου. Λίγο πριν φύγεις, βράσε νερό και βάλε μέσα δύο με τρία φακελάκια χαμομηλιού. Άφησέ το να βγάλει όλα τα αρώματά του και βάλτο σε ένα μπουκάλι ώστε να το πάρεις μαζί στην παραλία.

Αφού βγεις από το νερό, ξέβγαλε τα μαλλιά σου με το χαμομήλι που είχες φτιάξει νωρίτερα και φρόντισε να μην τα ξαναβρέξεις αν δεν περάσουν τουλάχιστον 40 λεπτά στα οποία καλό θα είναι να σε βλέπει ο ήλιος. Παίξε ρακέτες, διάβασε ένα βιβλίο ή απλά απόλαυσε το cocktail σου μέχρι να περάσει λίγο η ώρα.

Φυσικά, μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα με μια μόνο φορά. Το σίγουρο είναι ότι αν φροντίσεις να το κάνεις σε καθημερινή βάση τα μαλλιά σου θα αρχίσουν να χρυσαφίζουν πριν καν το καταλάβεις.

Extra tip: Για ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα ρίξε λίγο χυμό λεμονιού μέσα στο χαμομήλι που έφτιαξες.

Καλό μπάνιο είπαμε; Δεν είπαμε.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!