DIY συνταγή για να κρύψετε όλες τις λευκές τρίχες!
DIY συνταγή για να κρύψετε όλες τις λευκές τρίχες!


Είναι πανεύκολη και μπορείτε όλες να την ακολουθήσετε.

Είστε κι εσείς μία από τις γυναίκες που υποστηρίζουν ότι δε θα βάψουν τα μαλλιά μου;. Join the club λοιπόν και ελάτε μαζί να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε, όσο μπορούμε τουλάχιστον το χώρο των κομμωτηρίων, που ονομάζεται βαφείο.

Προσωπικά έχω αρκετές λευκές τρίχες και η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχω αφέλειες, κάποιες είναι αρκετά "ενοχλητικές", αφού δεν μπορούν να κρυφτούν με άλλες τούφες, στο σημείο που βρίσκονται.

Όταν λοιπόν τις βλέπω μπροστά μου, στον καθρέφτη μου, αυτό που κάνω είναι να παίρνς στα χέρια μου την καφέ μου μάσκαρα. Να σας πω ότι έχω καστανά μαλλιά, γι αυτό αποφεύγω τη μαύρη. Σκουπίζω ελαφρώς το βουρτσάκι να φύγει το περιττό υλικό και κάνω περάσπατα με τη μάσκαρα στα σημεία που πρέπει. Τα μαλλιά μου έχουν όλα το ίδιο χρώμα. Το"πρόβλημά" μου δεν μπορούσε να λυθεί πιο εύκολα.

Όσο για τις ξανθές, να σας πω ότι αντί για μάσκαρα μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν για μακιγιάζ φρυδιών, που μοιάζει με μάσκαρα. Καλύψτε τοπικά τις λευκές σας τρίχες και το πρόβλημά σας θα λυθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τουλάχιστον για τώρα γλιτώσαμε τη βαφή μαλλιών. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!