8+1 ιδέες για κουρέματα για το 2018!
8+1 ιδέες για κουρέματα για το 2018!


Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά, η οποία έρχεται σε λίγες μόνο ημέρες.

Κάθε νέα χρονιά είναι σα να γυρίζουμε μία σελίδα στο βιβλίο της ζωής μας. Κάνουμε νέες αρχές, γίνονται αναδρομές και κρατάμε στο μυαλό μας σημειώσεις από λάθη που έγιναν και δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε, γενικότερα έχουμε τη διάθεση να θέσουμε γερές βάσεις για μία όμορφη χρονιά, καλύτερη από την προηγούμενη.

Μαζί με όλα αυτά, αλλάζουμε παράλληλα κεφάλαιο και στον beauty τομέα. Ανακαλύπτουμε τις νέες τάσεις της σεζόν και επιλέγουμε αυτές που ταιριάζουν στο στιλ, στην προσωπικότητά μας.

Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τα κουρέματα που είναι top trend για το 2018. Αν πρέπει να αναφέρουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που επικρατούν, τότε θα πούμε ότι ο όγκος επιστρέφει στις ρίζες, ενώ αντίστοιχα οι άκρες αδειάζουν, είναι πιο φιλαριστές. Το καρέ παραμένει top επιλογή, καθώς επίσης και οι μακριές αφέλειες, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν και πραγματικά είμαστε αρκετά χαρούμενες γι αυτό. Τα μακριά μαλλιά είναι πιο φιλαριστά, ενώ αυτά που είναι σε μεσαίο μήκος διατηρούν αυστηρό μάκρος και αραιωμένες άκρες. Δυνατή πρόταση είναι και το pixie κούρεμα για το 2018, το οποίο είναι μακρύ και όχι ανδρόγυνο και έχει όγκο στις ρίζες του.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!