Ποιο χριστουγεννιάτικο δώρο σου ταιριάζει -ανάλογα με το ζώδιό σου;
Ποιο χριστουγεννιάτικο δώρο σου ταιριάζει -ανάλογα με το ζώδιό σου;


 

Πώς θα κάνετε χαρούμενη τη φίλη σας φέτος στις γιορτές.

Σίγουρα όταν ψάχνουμε τι δώρο θα κάνουμε στη φίλη ή τις φίλες μας, ένας "ασφαλής" τρόπος για να μιλήσουμε και με λίγο χιούμορ, είναι να σκεφτούμε και το ζώδιό της.

Όλες μας ξέρουμε λίγο πολύ τι αγαπάει κάθε ζώδιο, παρακάτω όμως θα δείτε αναλυτικά τι μπορείτε να χαρίσετε σε κάθε ζώδιο για να μείνει το δώρο σας αξέχαστο.

ΚΡΙΟΣ. Τη νέα χρονιά κάνεις focus στην καριέρα της και, συνεπώς, στα προσεγμένα business looks της. Μία ωραία pencil φούστα ή κάποιο μοντέρνο blazer είναι ιδανική επιλογή.

ΤΑΥΡΟΣ. Ταξίδια και περιπέτειες προβλέπονται για τη νέα χρονιά, επομένως η άνεση είναι απαραίτητη. Κάποιο πολυτελές gadget όπως μία θήκη για το κινητό της ή μία ακριβή μάσκα προσώπου θα την κάνουν να σας λατρέψει.

ΔΙΔΥΜΟΣ. Φέτος θα είναι η πιο δυναμική της χρονιά οπότε πρέπει να αναδείξει και την προσωπικότητά της. Ένα sexy μαύρο φόρεμα ή ένα θηλυκό άρωμα θα την κάνουν να ξεχωρίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Το 2018 δίνει το βάρος στις σχέσεις της. Οτιδήποτε σε κόκκινο χρώμα, όπως μία κόκκινη φούστα ή ένα ζευγάρι κόκκινα booties, θα αναζωπυρώσουν το πάθος της.

ΛΕΩΝ. Το 2018 κάνει focus στην υγεία και το wellness χωρίς να ξεχνάει όμως τη λαμπερή της προσωπικότητα. Μία ωραία τσάντα για το γυμναστήριο θα την κάνει χαρούμενη - ειδικά αν έχει χαραγμένα τα αρχικά της, αφού είναι και μια VIP.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Εξωστρεφής και δραστήρια, θέλει να βρίσκεται πάντα με κόσμο. Ένα κομμάτι σε μεταλλιζέ αποχρώσεις θα την κάνει να ξεχωρίσει. Μήπως να σκεφτείτε τα metallic booties;

ΖΥΓΟΣ. Ρίχνει το βάρος στο cocooning και αγαπάει οτιδήποτε cozy. Loungewear κομμάτια όπως fluffy ζακέτες, πιτζαμάκια και κάλτσες είναι η πιο ωραία λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Θέλει να την προσέχουν όλοι και αγαπάει οτιδήποτε glamorous. Μία ωραία κασετίνα μακιγιάζ ή ένα κομμάτι με δαντέλα είναι ό,τι πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Τονίστε τη fun πλευρά της με κομμάτια με παιχνιδιάρικα prints και πολλά patterns ή ένα ζευγάρι statement παπούτσια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Αγαπάει τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, ειδικά στο περιβάλλον του γραφείου μιας και είναι workaholic. Μία ζώνη με διακοσμητικά στοιχεία ή ένα ωραίο φουλάρι είναι μια καλή λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Της αρέσει να στρέφεται προς το μίνιμαλ χωρίς όμως να χάνει την προσωπικότητά της. Ποντάρετε σε μίνιμαλ κομμάτια που έχουν όμως και ένα twist από χρώμα.

ΙΧΘΥΣ. Το 2018 θα θελήσει να ταξιδέψει οπότε οτιδήποτε σε backpack, sneakers ή αθλητικό ντύσιμο θα την κάνει ακόμα πιο δραστήρια.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!