Πως να κάψεις μια σπανακόπιτα!
Πως να κάψεις μια σπανακόπιτα!


Βρίσκομαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σας. Το όνομα μου είναι•••••• και με γνωρίζετε τόσο όσο πρέπει. Όπως καταλαβαίνετε όντως υπάρχει μια μυστικοπάθεια σε όλο αυτό που διαβάζετε η οποία γίνεται εσκεμμένα για να υπάρχει περισσότερο "σασπένς" όσο θα σας κρατάω παρέα με τις καθημερινές  μου περιπέτειες, ατυχίες, πνευματικές ανησυχίες και προσωπικούς μονολόγους που κάνω καθημερινά!!!!!!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να “ψυχοθεραπευτώ”… γιατί από την στιγμή που όλα όσα σκέφτεστε καταγράφονται μαγνητοφωνούνται και λέγονται σε δεύτερο πρόσωπο, όπως λένε οι ειδικοί, είναι ένα είδος θεραπείας. Σίγουρα όχι κοσμητικής!  Εδώ προκύπτει ένα άλλο θέμα ... θεραπεύοντας τον εαυτό μου ίσως αποτρελάνω εσάς!!! Για αυτό πριν αρχίσετε να αναγιγνώσκετε τις αράδες μου συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό!!!!????

Όπως ακριβώς αναγράφονται σε όλες τις οδηγίες των φαρμάκων!!! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στο προφίλ μου στο f/b έχω χαρακτηρίσει τον εαυτό μου ως «Μια νορμάλ τρελή...»

Καθίστε αναπαυτικά στο σκαμπό (ναι υπάρχουν και αναπαυτικά σκαμπό)

στον καναπέ σας  στην καρέκλα του κομμωτηρίου και με ένα κλικ μέσα από το κινητό σας, τον υπολογιστή σας, το I-pad σας μπορείτε να βρεθείτε μαζί μας να ενημερωθείτε και να ψυχαγωγηθείτε !!!Η στήλη μου θα έχει τον τίτλο η Αγαπημένο ή Προσωπικό ... το σίγουρο όμως είναι το Ημερολόγιο!!

Έχω ένα παιδικό απωθημένο. Από μικρή μου άρεσε να κρατάω Ημερολόγιο ή Λεύκωμα και φυσικά εννοείται πως στα μυστήρια αυτά τετράδια ,όμορφα στολισμένα, ήταν γραμμένα τα μυστικά σου και έπρεπε να μείνουν μόνο για σένα

Έλα όμως που εγώ όσα και είχα πάντα κάποια στιγμή αντιλαμβανόμουν πως κάποιος "ποντικός" τα είχε ανακαλύψει.

Ντροπή μεγάλη… ένιωθα για τα αθώα ρομαντικά μου μυστικά και τις παραμυθένιες μου ονειροπολήσεις. Κάποιοι δεν ήξεραν τουλάχιστον να κρύψουν την αταξία που έκαναν!

Για αυτό, τώρα που οι μικρές μου, θέλουν ημερολόγια αγοράζω αυτά με τις μικρούλες κλειδαριές  και τους λέω να κρατάνε καλά κρυμμένο το κλειδί τους μην τυχόν εμφανιστεί κανένας "ποντικός"!

Ποτέ δεν ξέρεις πως σου "σκάνε" τα απωθημένα! Από εκείνα τα χρόνια τα παλιά λοιπόν εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια να κρατήσω Ημερολόγιο!

Να που ήρθε η στιγμή να το πραγματοποιήσω τώρα με μια μικρή διαφορά... Δεν θα κρατάω μυστικά πια μα θα τα μοιράζομαι με σας!

Όσο για "το πως μπορείς να κάψεις μια σπανακόπιτα" ας το αναπτύξουμε στην επόμενη συνάντηση μας, γιατί ειλικρινά έχω "κάψει τον εγκέφαλο μου" πριν την σπανακόπιτα!

Πάσχιζα για μέρες να αναπτύξω το θέμα ...στο μυαλό μου αλλά αν δεν πάρεις την πένα στο χέρι να ξεκινήσεις να γεμίζεις λευκές σελίδες... απλά μένεις να "αναμασάς" μόνο τον τίτλο... «ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ;;;».

Ψυχολογική κατάσταση: Ηθικό ακμαίο αν και η καθημερινότητα δεν τσουλάει ιδιαιτέρως προβλέψιμα…

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!