Το Barrafino στηρίζει το TELETHON!
Το Barrafino στηρίζει το TELETHON!


Aπό τις 3 Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 15 Απριλίου 2018, προσθέτοντας μόνο 1 ευρώ στον λογαριασμό σου στο εστιατόριο BARRAFINO, προσφέρεις τα μέγιστα στους μυοπαθείς συνανθρώπους σου!
 
Απολαμβάνοντας το φαγητό σου στη ζεστή και ελκυστική ατμόσφαιρα, με αξιόλογη λίστα κρασιών, ευφάνταστα κοκτέιλ και τα γευστικά επιδόρπια, γίνεσαι, συγχρόνως, εθελοντής σε μια αξιέπαινη διαδικασία αγάπης και προσφοράς!
 
To TELETHON αποτελεί έναν ετήσιο διεθνή φιλανθρωπικό θεσμό που ξεκίνησε στις ΗΠΑ και επεκτάθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Κινητοποιεί χιλιάδες εθελοντές και ευαισθητοποιεί εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο. Ο μεγάλος σκοπός είναι:
 
• H στήριξη των ασθενών που πάσχουν από Μυϊκές ή Νευρομυϊκές παθήσεις σε παραϊατρικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο και γενικότερα η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των ασθενών αυτών.
 
• Η εξεύρεση μέσα από την έρευνα της κατάλληλης και αποτελεσματικής θεραπείας νευρομυϊκών, γενετικών και άλλων νευρολογικών ασθενειών.
 
Το TELETHON στην Κύπρο
Το TELETHON στη χώρα μας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994.
 
Η θετική ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα του TELETHON συμβάλλει στη σταθερή στήριξη των πασχόντων συνανθρώπων μας, αλλά και στην επιστήμη για ένα καλύτερο και πιο σίγουρο μέλλον για όλους μας.
 
BARRAFINO KAI TELETHON!
 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!