ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο Σωτήρης Παναγιώτου – Σε θανατηφόρο εξελίχτηκε δυστυχώς το τροχαίο
ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο Σωτήρης Παναγιώτου – Σε θανατηφόρο εξελίχτηκε δυστυχώς το τροχαίο


Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως ο άτυχος Σωτήρης Παναγιώτου που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό άφησε το πρωί του Σαββάτου 9/12 την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 78χρονος Σωτήρης Παναγιώτου, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τραυματισμό του σε σοβαρή τροχαία σύγκρουση στις 19 Νοεμβρίου, στη Λεμεσό «έσβησε» μετά από μάχη αρκετών ημερών

Τι είχε συμβεί στις 19 Νοεμβρίου

Γύρω στις 12.25 το μεσημέρι ενώ ο 78χρονος διασταύρωνε πεζός, από αριστερά προς δεξιά, τον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού – Ερήμης, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς, στην κατεύθυνση προς Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

 Ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά τραύματα στο σώμα και αιμάτωμα στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή της τροχαίας σύγκρουσης, ενώ στην 25χρονη οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

tothemaonline.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!