Κορίτσια κρατηθείτε… Ο πρώτος «Μαχητής» που μπαίνει στο Survivor 2: Αυτός είναι ο Νέος Βασάλος του ΣΚΑΪ
Κορίτσια κρατηθείτε… Ο πρώτος «Μαχητής» που μπαίνει στο Survivor 2: Αυτός είναι ο Νέος Βασάλος του ΣΚΑΪ


Σε εξαντλητικούς ρυθμούς δουλεύει η παραγωγή του Survivor 2 για να είναι τα πάντα έτοιμα μέχρι τις 14 Ιανουαρίου που θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.
Οι άνθρωποι του Τούρκου παραγωγού βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομήνικο, στήνοντας τα σκηνικά και τελειοποιώντας τους πρώτους στίβους μάχης, την ώρα που τα castings στην Ελλάδα συνεχίζονται κανονικά.

Οι προτάσεις στους εγχώριους celebrities δίνουν και παίρνουν, με τις αποφάσεις, όμως, να μην έχουν παρθεί ακόμα. Στην ομάδα των Μαχητών, πάντως, το τοπίο έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει, αφού οι πρώτοι παίκτες έχουν ήδη ενημερωθεί πως ανήκουν στους επικρατέστερους. Ένας από αυτούς είναι και ο νέος… Κωνσταντίνος Βασάλος που σίγουρα θα αποτελέσει έναν από τους αγαπημένους παίκτες των γυναικών.

Πρόκειται για τον Βασίλη Κόλλια από την Ελευσίνα, γνωστό personal trainer και μέλος της Olympian Team, του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας. Υπερβολικά γυμνασμένος και… macho σίγουρα θα μιλήσει στην καρδιά των γυναικών, κάτι που θα μετρήσει πολύ στην εξέλιξή του στο παιχνίδι. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως τα νέα έχουν διαρρεύσει για τα καλά, μιας και τα μηνύματα υποστήριξης στον λογαριασμό του στο Facebook ανέρχονται σε δεκάδες. Δείτε φωτογραφίες του εδώ!


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!