Αποκάλυψη! Πώς το σώμα του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού
Αποκάλυψη! Πώς το σώμα του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού


Νέες λεπτομέρειες για το πόρισμα του εισαγγελέα, με βάση το οποίο η υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη μπαίνει στο αρχείο, καθώς αποδεικνύεται πως εκείνος ήταν ο οδηγός, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όλους αυτούς τους μήνες, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιούνταν με ποιόν τρόπο το σώμα του τραγουδιστή βρέθηκε στην πλευρά του συνοδηγού και με την πλάτη στην πόρτα του αυτοκινήτου. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Έθνος», το πόρισμα του διορισμένου από τον πταισματοδίκη πραγματογνώμονα δίνει την απαντήσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Όλοι οι επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο το οποίο συγκρούεται με αυτόν τον τρόπο, εφόσον δεν είναι δεμένοι με ζώνες ασφαλείας θα πεταχτούν στη δεξιά μεριά του οχήματος, όπως και συνέβη. Ο θανών, όταν τον χτυπά η σιδερένια δοκός, έχει την πλάτη του στην πόρτα της δεξιάς πλευράς του οχήματος και μάλιστα παράλληλα με αυτή. Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού, διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί γύρο από τον κάθετο άξονά του, όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει και να βρεθεί με την πλάτη στη δεξιά πόρτα».

peoplegreece.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!