Μαμά και κόρη με σορτσάκι: Η Εβελίνα Παπούλια με την πανέμορφη κόρη της
Μαμά και κόρη με σορτσάκι: Η Εβελίνα Παπούλια με την πανέμορφη κόρη της


Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα. Η όμορφη Αφροδίτη - Μαρία Λιάντου, κόρη της Εβελίνας και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, είναι 18 ετών και έχει κληρονομήσει τα καλλιτεχνικά γονίδια των γονιών της. Οσο για την εμφάνισή της, μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της.

Η ηθοποιός και η κόρη της περνούν αρκετό χρόνο μαζί, και μοιάζουν σαν δύο φίλες. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, παρακολούθησαν μαζί την συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο.
 
Η Εβελίνα Παπούλια ήταν άκρως εντυπωσιακή, με ένα κοντό σορτσάκι και ένα λευκό πουκάμισο ενώ και η κόρη της φόρεσε ένα καυτό τζιν σορτσάκι.

Όπως θα διαπιστώσετε, αν και μελαχρινή πλέον, η 18χρονη Αφροδίτη μοιάζει πάρα πολύ στην Εβελίνα Παπούλια. Επιπλέον, διαθέτει μαγική φωνή, ενώ κάνει ήδη σπουδές στη σύνθεση και το τραγούδι, ενώ ετοιμάζεται να φύγει στο Λονδίνο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Εβελίνα έχει πει για τη σχέση της με την κόρη της:

«Έχουμε την κλασική σχέση μαμάς και κόρης, αλλά γινόμαστε φίλες όταν εκείνη το επιθυμεί. Είναι ένα γλυκό και συνειδητοποιημένο παιδί και είμαι περήφανη για εκείνη» ενώ για μιλώντας για την ομοιότητά τους έχει πει ότι εκτός από την εμφάνιση μοιάζουν πολύ και στον χαρακτήρα: «Στα περισσότερα μοιάζουμε, ειδικά στο πόσο δυναμικές είμαστε. Η Αφροδίτη είναι ήρεμη δύναμη, πετυχαίνει τους στόχους της ακολουθώντας τους δικούς της ρυθμούς, έχει άλλες ταχύτητες από εμένα».thetoc.gr

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!