Ζηλέψαμε! Δεν φαντάζεστε πώς πέρασε η Ειρήνη Κολιδά με τον γιο της το μεσημέρι Κυριακής!
Ζηλέψαμε! Δεν φαντάζεστε πώς πέρασε η Ειρήνη Κολιδά με τον γιο της το μεσημέρι Κυριακής!


Είναι μια κλασική χαζομαμά και δεν ντρέπεται να το δηλώσει!

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ειρήνη Κολιδά είχε ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στις κάμερες του παιχνιδιού επιβίωσης καθώς τα συναισθήματα που ένιωθε όντας μακριά από το παιδί της την κατέκλυζαν και δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί.

Θα μου πείτε αφού δεν μπορούσε γιατί δεν έφευγε να πάει στο παιδί της; Η ίδια είχε απαντήσει την ερώτηση αυτή όταν βρέθηκε στο πλατό του Survivor Πανόραμα και είχε πει πως για το παιδί της μπήκε στο παιχνίδι, προφανώς το χρηματικό έπαθλο θα πήγαινε σε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει ο μικρός για να καλυτερεύσει την ζωή του.

Τέλος πάντων, τώρα η Ειρήνη Κολιδά βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και η χαρά της όταν αντάμωσε μετά από τόσο καιρό το παιδί της είναι απερίγραπτη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μάλιστα είχε δημοσιεύσει τότε μια φωτογραφία με τα δώρα που του είχε πάρει για το Πάσχα:

Αυτή τη φορά μέσα πάλι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί ένα ακόμα στιγμιότυπο το οποίο την «πρόδωσε»!

Η χαζομαμά Ειρήνη Κολιδά σήμερα πήγε με τον γιο της για μπάνιο και το διασκέδασαν με την ψυχή τους! Η μέρα άλλωστε το σήκωνε… μαζί έχτισαν πύργους στην άμμο και πέρασαν ευχάριστες στιγμές. Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

 

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida) on

youweekly.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!