Προχωρημένη μαμά η Μανωλίδου: «Όταν η έφηβη κόρη μου βγαίνει της βάζω στην τσάντα…»
Προχωρημένη μαμά η Μανωλίδου: «Όταν η έφηβη κόρη μου βγαίνει της βάζω στην τσάντα…»


Τι αποκάλυψε η Μανωλίδου για τη σχέση με την κόρη της;

Η αγαπημένη μουσικός και παρουσιάστρια, Ευγενία Μανωλίδου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη τις ανησυχίες της για την έφηβη κόρη της και πώς προσπάθησε να την συνετίσει.

Η καρδιά της μάνας είναι μία και αυτό ισχύει και για τους διάσημους!

Η Ευγενία Μανωλίδου σαν κλασική Ελληνίδα μάνα είπε στην Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της πώς αντιμετώπισε την δύσκολη εφηβεία που πέρασε η κόρη της.

Αρχικά δήλωσε πώς δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με το γιο της όταν ήταν στην ίδια ηλικία επειδή ασχολιόταν με τον αθλητισμό:

«Ο αθλητισμός είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσεις τις εξάρσεις αυτές. Αν το γνώριζα θα είχα στρέψει πιο πολύ την κόρη μου προς τον αθλητισμό».

Τη σχέση της κόρης της με το αλκοόλ ήταν αυτό που φοβόταν περισσότερο η γνωστή μουσικός και το ότι πολλές φορές νοθεύουν τα ποτά στα νυχτερινά μαγαζιά. Έτσι έκανε το εξής: «Είχα κάνει την υπέρβαση και είχα πάει στο σουπερμάρκετ, της είχα πάρει μπουκαλάκια κρασί, που είναι ενάμιση ποτήρι. Σφραγισμένο.

Της είχα πει: “Bάλε αυτό στην τσάντα σου και θα πιεις από αυτό”. Την είχα φοβίσει και της είχα πει βάζουν διάφορα στα ποτά». patratora.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!