Η διάσημη τραγουδίστρια παραδίδει μαθήματα στυλ ακόμη και στην εγκυμοσύνη
Η διάσημη τραγουδίστρια παραδίδει μαθήματα στυλ ακόμη και στην εγκυμοσύνη


Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και χθες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την κοιλίτσα της να είναι πάρα πολύ φουσκωμένη.

Η star έδωσε το "παρών" στην 150η επέτειο του Harper’s Bazaar στο Los Angeles και η εμφάνιση της ήταν απλά μαγική. Τι κι αν σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της η τραγουδίστρια παρέδωσε μαθήματα στυλ ακόμη και με την κοιλίτσα της φουσκωμένη της.

Ο λόγος για την Ciara, η οποία έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και έκανε όλα τα φλας να πάρουν φωτιά. Φορώντας ένα μαύρο μακρύ off the shoulder velvet φόρεμα με ένα μεγάλο άνοιγμα στα πόδια, αποτέλεσε αναμφίβολα την πιο καλοντυμένη μέλλουσα μανούλα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Αυτό επίσης που παρατηρήσαμε, ήταν πως η τραγουδίστρια έχει πάρει ελάχιστα κιλά, ενώ αν κρίνουμε από τις γάμπες της που φαινόντουσαν κάτω από το φόρεμα -και ήταν ιδιαίτερα γραμωμμένες- παραμένει ακόμα κορμάρα.

Την εμφάνιση της αυτή, αν και εγκυμονούσα την κατατάσσουμε τουλάχιστον στις πιο καλοντυμένες της εβδομάδας.queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!