Ζευγάρι υιοθέτησε τα 3 ορφανά παιδιά του γείτονα τους μόλις εκείνος πέθανε. Μόλις όμως επέστρεψαν στο σπίτι, όλα ήταν εντελώς διαφορετικά!
Ζευγάρι υιοθέτησε τα 3 ορφανά παιδιά του γείτονα τους μόλις εκείνος πέθανε. Μόλις όμως επέστρεψαν στο σπίτι, όλα ήταν εντελώς διαφορετικά!


H Audrey, μια ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις, έτσι ζήτησε από την Tisha, τη γειτόνισσά της να της προσέχει τα παιδιά. Η Tisha είναι μητέρα 5 παιδιών και δουλεύει στο Las Vegas.

Η Tisha και ο άντρας της συμφώνησαν να πάρουν τα παιδιά της γειτόνισσας σπίτι τους για να τα προσέχουν, μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Audrey. Αλλά η διάγνωση για την δύστυχη γυναίκα δεν ήταν καλή. Είχε καρκίνο στον οισοφάγο και το στομάχι σε δεύτερο στάδιο.

Γνωρίζοντας πως δεν θα είχε πολύ χρόνο ζωής ακόμα, η Audrey ήθελε απεγνωσμένα κάποιον να προσέχει τα παιδιά της όταν εκείνη δεν θα ήταν πια εδώ. Και αν και δεν ήταν στενή φίλη με την Tisha, της ζήτησε να γίνει κηδεμόνας των παιδιών της.

Περιέργως, η Tisha και ο Kevin συμφώνησαν. Έτσι, παρότι γονείς 5 παιδιών ήδη, άνοιξαν το σπίτι και την καρδιά τους στα 3 παιδιά της Audrey και τα βοήθησαν να ξεπεράσουν το χαμό της αγαπημένης τους μητέρας όταν εκείνη έφυγε.

Λίγο καιρό μετά όμως, φυσικά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τα ζευγάρι με τόσα παιδιά ήταν πάρα πολλά…Οικονομικά θέματα, προβλήματα χώρου…Μέχρι που μια εκπομπή αποφασίζει να δώσει ένα χεράκι βοηθείας και να μεταμορφώσει το σπίτι και τις ζωές τους.

instabam.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!