Μας συστήνουν για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο τους. Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννηση
Μας συστήνουν για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο τους. Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννηση


Γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα και μέχρι σήμερα δεν είχε δημοσιεύσει ούτε μία φωτογραφία του νεογέννητου γιου της. Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τη μέρα που έζησε για πρώτη φορά τη διαδικασία του τοκετού και αποκαλύπτει όλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η γνωστή ηθοποιός, μπορεί να έχει δύο αξιολάτρευτες υιοθετημένες κόρες, αλλά στην οικογένειά της προστέθηκε ακόμη ένα υπέροχο μικρό γλυκό αγόρι που στην κυριολεξία της άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο.

Μαζί με τον σύζυγό της, φωτογραφίζονται για πρώτη φορά με τον μικρούλη τους και μας τον συστήνουν. Όπως μπορείτε να δείτε είναι ένα πολύ γλυκό και όμορφο αγόρι.

Η Katherine Heigl και ο σύζυγος της, στις 20 Δεκεμβρίου υποδέχτηκαν στον κόσμο τον Joshua Jr. Όπως αποκάλυψαν γεννήθηκε 3.600 κιλογραμμάρια.

«Ήταν έκπληξη για εμάς. Ήξερα ότι ήθελα να επεκτείνω την οικογένειά μας, ήξερα ότι ήθελα και άλλα παιδιά!», είπε στο αμερικανικό περιοδικό People, η 38χρονη η σταρ και συνέχισε, «Απλά δεν ήξερα ότι θα αποκτούσα ένα παιδί με αυτό τον τρόπο! Και θα είμαι αρκετά ειλικρινής. Η πρώτη μυ αντίδραση ήταν "Ω Θεέ μου...", αλλά τώρα έχουμε ένα νέο μωρό με φυσιολογικό τρόπο και πρέπει να δώσω στον εαυτό μου χρόνο να συνηθίσει σε αυτό!».

[katherine heigl 2000x1333]

Η Katherine Heigl, δεν έβλεπε την εγκυμοσύνη ως μονοπάτι για την εγκυμοσύνη. Για χρόνια, το να κυοφορήσει η ίδια ένα παιδί δεν το είχε σκεφτεί. Η υιοθεσία ήταν η μόνη της λύση. Γύρω στα 35 άρχισε να σκέφτεται την εκδοχή του να μείνει έγκυος λέγοντας, «Λοιπόν, μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μια εγκυμοσύνη; Θες στ' αλήθεια να φύγει αυτή η ευκαιρία μακριά από εσένα;».

Η ηθοποιός, ποτέ δεν είπε αν αντιμετώπιζε προβλήματα υπογονιμότητας ή όχι. Απλά, ήθελε να γίνει μαμά μέσω υιοθεσίας, μιας και μια εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που η ίδια σκεφτόταν.

Η υιοθεσία ήταν κάτι σημαντικό για την Heigl, καθώς η αδερφή της Meg, είχε υιοθετηθεί από τους γονείς της, από την Νότια Κορέα τρία χρόνια πριν γεννηθεί η ίδια.

Ο Joshya Jr, έχει ήδη γνωρίσει τις μεγαλύτερες αδερφές του, Naleigh, 8 ετών και την Adalaide, 4 ετών, ενώ επίσης γνώρισε και την ξαδέρφη του, Madison 15 ετών, κόρη της αδερφής της ηθοποιού που ζει μαζί τους στο ράντζο!

mothersblog.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!