Τυφλό κοριτσάκι 2 ετών βλέπει τη μαμά του για πρώτη φορά μετά από επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης όρασης
Τυφλό κοριτσάκι 2 ετών βλέπει τη μαμά του για πρώτη φορά μετά από επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης όρασης


Πολλοί γονείς δεν συνειδητοποιούν την τύχη τους όταν έχουν ένα παιδί απόλυτα υγιές, όταν έχουν καταφέρει να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί που μπορεί να ακούσει και να μιλήσει φυσιολογικά. Και μόνο εκείνοι που έχουν περάσει από ένα τέτοιο Γολγοθά, μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι για ένα γονιό να νιώθει το παιδί του υγιές.

Κι ίσως είναι αυτό ακριβώς που μας κάνει να εκτιμάμε την τύχη μας, η στιγμή εκείνη που μαθαίνουμε για τα μαρτύρια που πέρασε ένα παιδάκι που δεν είχε την τύχη να γεννηθεί γερό.

Αυτή είναι η ιστορία της Nicolly Pereira που μας κάνει να εκτιμήσουμε το θαύμα της όρασης, του θείου δώρου του να βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας.

Η μικρή Pereira γεννήθηκε τυφλή, αλλά η μαμά της ήταν αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω και να κάνει ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσει η κόρη της να δει μια μέρα. Ξεκίνησε έναν έρανο και κατόρθωσε να μαζέψει $17,000. Ύστερα, έφυγε με την κόρη της από τη Βραζιλία όπου έμεναν και την πήγε σε ένα νοσοκομείο στην Αμερική. Το νοσοκομείο εκεί κτάφερε αυτό που τόσοι άλλοι γιατροί είχαν θεωρήσει ακατόρθωτο: να δώσουν στην μικρή την όρασή της.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε το εκπληκτικό στιγμιότυπο, όπου η Nicolly ανοίγει τα μάτια της και βλέπει τη μαμά της για πρώτη φορά… 

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!