Ανατριχιαστικό: Ο Claydee της Ροζίτας Κεντάλα και ο ξαφνικός θάνατος της Χριστίνας του
Ανατριχιαστικό: Ο Claydee της Ροζίτας Κεντάλα και ο ξαφνικός θάνατος της Χριστίνας του


Και μετά καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για «μικρα» πράγματα που επιτρέπουμε να μας φέρνουν συχνά πυκνά σε αδιέξοδα. Τι να πώ εγώ τώρα για το κοριτσάκι αυτό; Τι να πώ στους γονείς του που σε ηλικία 11 ετών το έθαψαν; Πόσο δύσκολο είναι για έναν γονιό να δεχτεί την οριστική απώλεια του παιδιου του; Ένα σας λέω. Δεν το δέχεται ποτέ. Μέχρι να φύγει κι αυτός απο την ζωή.

Αποφάσισα σήμερα ν΄ασχοληθώ με την υπόθεση της Χριστίνας καθώς αφορμή μου έδωσε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο του  Claydee. Ο νεαρός καλλιτέχνης με ανατρίχιασε με όσα έγραψε για το μικρό αυτό αγγελούδι που πάλευε απο μικρή ηλικία να ζήσει με αδύναμη καρδούλα. Και τελικά δεν τα κατάφερε. Τι έγραψε ο τραγουδιστής και παραγωγός; : «Το κορίτσι που βλέπετε στην φωτογραφία ειναι η Χριστίνα. Πρόκειται για ένα κορίτσι που λατρευε την μουσική μου και η μητέρα της μου ελεγε πως κάθε φορά που με άκουγε και με εβλεπε της ελεγε πως ημουν ο αγαπημένος της τραγουδιστής.

Η Χριστίνα από δυο ετων ειχε πρόβλημα με την καρδιά της και τα τελευταία οχτώ χρόνια δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις δραστηριότητες των παιδιων της ηλικίας της . Δεν μπορούσε να μπαίνει στην θάλασσα δεν μπορούσε να παίζει με τα άλλα παιδιά, γιατί η καρδιά της ήταν αδύναμη και δεν άντεχε κάθε μορφής πιεση.

Κάθε φορά που την εβλεπα-όταν την εφερνε η μητέρα της για να βγάλουμε φωτογραφία- ξεχνουσα το πρόβλημα της. Και ξέρετε γιατι; Διοτι το χαμόγελο της ηταν τόσο μεγάλο και το βλέμμα της τόσο δυνατό που δεν μπορούσα να αποδεχτώ το πρόβλημα.

Σημερα λοιπόν με ενημέρωσαν πως η Χριστίνα «έφυγε». Δεν θα μπορέσει ξανα να έρθει να με δει από κοντά. Η καρδούλα της δεν άντεξε και η τελευταία της επιθυμία ήταν να με δει για μια τελευταια φορά. Και το έκανα. Στο τελευταίο «σπιτι της».

Ο θεός αποφάσισε να την πάρει κοντά του και πλέον θα είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει χωρίς περιορισμούς και κανόνες. Ένας Άγγελος πέταξε ψηλα… καλο ταξιδι Χριστίνα… » nasos blog


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!