Φαίη Σκορδά: Οκτώ φωτογραφίες από την αγαπημένη της συνήθεια με τους γιους της!
Φαίη Σκορδά: Οκτώ φωτογραφίες από την αγαπημένη της συνήθεια με τους γιους της!


Μπορεί εκείνη και ο Γιώργος Λιάγκας να πήραν την μεγάλη απόφαση του χωρισμού, ωστόσο η Φαίη Σκορδά συνεχίζει καθημερινά να κάνει τις αγαπημένες της συνήθειες παρέα με τους γιους της.

Ο Δημητράκης της και ο Γιάννης είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή της! Η ίδια σε κάθε της συνέντευξη μιλά για τα δυο της παιδία με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια, ενώ δεν θέλει με τίποτα να τους χαλά χατίρι, ότι και αυτοί ζητήσουν.

Φέτος η Φαίη Σκορδά παρουσιάζει μόνη της Το Πρωινό και όπως δείχνουν οι πίνακες της τηλεθέασης, εκείνη και η ομάδα της τα πηγαίνουν μια χαρά. Μετά την αποχώρηση της από το πλατό, η παρουσιάστρια επιστρέφει σπίτι, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τα όμορφα απογεύματα και φυσικά τα ξέγνοιαστα Σαββατοκύριακα.

Για τον λόγο αυτό, η Φαίη Σκορδά κάνει με τους γιους της την αγαπημένη τους συνήθεια. Αυτή δεν είναι άλλη από την παιδική χαρά και καταπράσινα πάρκα. Έτσι η παρουσιάστρια αρκετές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την βόλτα τους!fthis.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!