Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε Τζακ Σπάροου για να επισκεφθεί άρρωστα παιδιά (φωτογραφίες)
Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε Τζακ Σπάροου για να επισκεφθεί άρρωστα παιδιά (φωτογραφίες)


Το Νοσοκομείο Γκρέιτ Όρμοντ Στριτ του Λονδίνου επισκέφθηκε εχθές ο Τζόνι Ντεπ ντυμένος Τζακ Σπάροου προκειμένου να μοιράσει λίγη χαρά στους μικρούς ασθενείς αλλά και στους γονείς τους εν όψει των Χριστουγέννων.

 
Το συγκεκριμένο νοσοκομείο έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του δημοφιλούς ηθοποιού, αφού εκεί είχε νοσηλευτεί η κόρη του, Λίλι-Ρόουζ, το 2007 λόγω νεφρικής ανεπάρκειας.

Τα πολύ μικρά παιδιά μάλλον δεν είχαν ιδέα ποιος είναι και πιθανότατα θα προτιμούσαν μια επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση η κίνηση του Ντεπ είναι συγκινητική.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόνι Ντεπ πραγματοποιεί μια τέτοια επίσκεψη, αφού αρκετές φορές στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε νοσοκομεία και σχολεία φορώντας την περιβολή του αγαπημένου πειρατή. Πριν από έναν χρόνο περίπου, ο ηθοποιός μίλησε για το θέμα αυτό στην εκπομπή The Graham Norton Show του BBC One, λέγοντας: «Για μένα είναι ένα δώρο. Όταν η κόρη μου νοσηλευόταν στο Γκρέιτ Όρμοντ Στριτ ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Πάντα έκανα τέτοιες επισκέψεις, όμως μετά από αυτήν την εμπειρία έγιναν όλο και πιο σημαντικές. Τα παιδιά είναι πολύ θαρραλέα, όμως οι γονείς είναι αυτοί που πεθαίνουν στην πραγματικότητα. Το να μπορείς να χαρίσεις ένα χαμόγελο ή λίγο γέλιο σε αυτούς τους ανθρώπους είναι το παν για μένα».onmed.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!