Βίκυ Καγιά: «Ένα παιδί σου αλλάζει τη ζωή – Έχω να κοιμηθώ 18 μήνες»
Βίκυ Καγιά: «Ένα παιδί σου αλλάζει τη ζωή – Έχω να κοιμηθώ 18 μήνες»


Η ζωή της Βίκυς Καγιά άλλαξε από τότε που έγινε μαμά. «Η Μπιάνκα είναι 18 μηνών και ήδη μιλάει. Με ρωτάει συνεχώς «πού είσαι μαμά;». Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι ένα παιδί σου αλλάζει τη ζωή. Μονό όταν το βιώσεις μπορείς να αντιληφθείς ότι πρόκειται για απλή πραγματικότητα και όχι για υπερβολή. Παρόλο που είμαι μια cool και ψύχραιμη μαμά, ένα παιδί σε αλλάζει. Και δεν αφήνω απέ&) τι$ δυσκολίες. Ξεχνάς, για παράδειγμα, τη λέξη «ύπνος». Δεκαοκτώ μήνες δεν έχω κοιμηθεί. Βρίσκεις όμως τη δύναμη γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι κομμάτι από σένα. Είναι η συνέχεια σου.

Η Μπιάνκα με φωτίζει και με κάνει να αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος. Είμαι αφοσιωμένη στην κόρη μου και την οικογένεια μου. Αναγκάστηκα να πάρω κοπέλα στο σπίτι, τον πέμπτο μήνα, όταν έπρεπε να επιστρέψω στο γραφείο. Είμαι πάνω από το παιδί μου και από τα άλλα δύο παιδιά του συζύγου μου, που και αυτά τα θεωρώ παιδιά μου. Τα Σαββατοκύριακα που είμαστε όλοι μαζί φροντίζω να μην έχω καμία άλλη υποχρέωση ώστε να ασχοληθώ μαζί τους. Τα παιδιά αυτά αποτελούν κομμάτι του Ηλία και είναι αδελφάκια της Μπιάνκα γι’ αυτό και τους έχουμε τεράστια αδυναμία.

Να φανταστείς ότι όταν ο Γιώργος και η Εριέττα είναι στο σπίτι μας η Μπιάνκα ασχολείται μόνο μαζί τους» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Γιατί ο νονός -φίλος του συζύγου μου- είναι Λιβανέζος και ήταν οι μόνες ημερομηνίες που βόλευαν σε σχέση με τις δουλειές μας. Ζήσαμε το μυστήριο με μεγάλη κατάνυξη σε ένα μοναδικό σκηνικό. Η δουλειά του άνδρα μου δεν μας επιτρέπει να λείψουμε, θα ζήσουμε τις γιορτές ανάμεσα σε γλυκές γεύσεις και λαχταριστά αρώματα, θα είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα της Μπιάνκας. Η κόρη μου περιμένει ήδη το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον Αϊ-Βασϊλη πώς και πώς» gossip-tv.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!