Like mother, like daughter! Η North West έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ίδια η μαμά της
Like mother, like daughter! Η North West έχει μεγαλώσει απίστευτα και είναι ίδια η μαμά της


Μπορεί η Kim Kardashian από τότε που έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι να έχει ελαττώσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της και τις αναρτήσεις της στα social media, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα παιδάκια της, αφού κατά καιρούς τα βλέπαμε έξω είτε με την Kris Jenner, είτε σε φωτογραφίες μέσα στο σπίτι.

Οι North West και Penelope Disickαπαθανατίστηκαν εχθές σε απογευματινή βόλτα στο Malibu, συνοδευόμενες από τις νταντάδες τους όμως και όχι από τις διάσημες μαμάδες τους. Αυτό όμως, που μας έκανε την περισσότερη εντύπωση ήταν η μικρή North, που δεν τη λες και πολύ μικρή πια είναι η αλήθεια, έχει μεγαλώσει και έχει ψηλώσει απίστευτα!

Η 3χρονη κόρη της Kim Kardashian όσο περνάει ο καιρός γίνεται ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι και μοιάζει απίστευτα στη μαμά της. Η North φορούσε ένα μαύρο κολάν, με μία λεοπάρ μπλούζα κι ένα μαύρο ζακετάκι, ενώ και τα μαλλάκια της είχαν μεγαλώσει απίστευτα πολύ.

Χθες μάθαμε πως το διάσημο ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο και πως η Kim μόλις ο Kanye αναρρώσει πλήρως θα κάνει αίτηση για να πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών.

queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!