Η φίλη μου που θαυμάζω πολύ για την δύναμη ψυχής. Γέννησε αλλά δεν τα κατάφερε....
Η φίλη μου που θαυμάζω πολύ για την δύναμη ψυχής. Γέννησε αλλά δεν τα κατάφερε....


Δεν υπάρχουν άσκοπες συναντήσεις στη ζωή μας, όλα τα πρόσωπα που πέρασαν από αυτήν αφήνουν  μέσα μας διάφορα συναισθήματα. Άλλοτε λύπης και μιζέριας και άλλοτε χαράς και αισιοδοξίας!!

Σήμερα θα σας μιλήσω για μία φίλη που θαυμάζω πολύ για την δύναμη ψυχής της. Όταν κλείνω τα μάτια και χάνομαι στις σκέψεις μου πολλές φορές τη φέρνω στο μυαλό και χαμογελάω, παίρνω δύναμη και πολλή αισιοδοξία από αυτή.

Μετά από μία μεγάλη δοκιμασία που πέρασε με την ασθένεια της μαμάς της (που ευτυχώς είχε καλή κατάληξη) η εγκυμοσύνη της ήρθε για να επισκιάσει το άσχημο εκείνο γεγονός και να γεμίσει με χαμόγελα τη ζωή της ξανά.

 Όταν πριν από ένα χρόνο και κάτι λοιπόν,  με την κοιλιά έτοιμη να «εκραγεί» μας αποχαιρετούσε ανανεώνοντας το ραντεβού μας μετά τη γέννηση της κορούλας της, τίποτα δεν με έκανε να πιστεύω πως όλο αυτό θα ανατρεπόταν δύο μέρες μετά…

Η Μαρία (έτσι θα την λέω..) γέννησε αλλά …το παιδάκι δυστυχώς δεν τα κατάφερε..!!Στεναχωρήθηκα πολύ, έφερνα στο μυαλό μου το πρόσωπο της και δεν μπορούσα με τίποτα να αισθανθώ ούτε και στο ελάχιστο πώς ένιωθε η ίδια.

Δεν πέρασαν μέρες και η ίδια επέστρεψε στη δουλειά, εκεί δίπλα μας δυνατή χωρίς να ρίχνει ευθύνες σε τίποτα και σε κανέναν…έτσι ακριβώς σε ΚΑΝΕΝΑΝ, κάτι που θα κάναμε οι περισσότερες από εμάς. Ήμουν σίγουρη σαν μανούλα πως η ίδια κουβαλούσε πάνω της ένα βουνό, το ήξερα αλλά δεν σου άφηνε περιθώριο για να την λυπηθείς…μόνο να την θαυμάσεις!! Μερικούς μήνες αργότερα η κοιλίτσα της άρχισε να ξαναφουσκώνει και 9 μήνες μετά ο Θεός της έκανε το μεγαλύτερο δώρο. Ένα κοριτσάκι με πρόσωπο αγγελικό. Την είδα σήμερα μου έδειξε φωτογραφία στο κινητό….είναι μαζί μας , είναι στον κόσμο αυτό από το πείσμα, το θάρρος, την αγάπη, την επιμονή και πάνω από όλα από τη δύναμη ψυχής της Μαμάς της, της φίλης μου που θαυμάζω!!!    


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!