Λίγα λόγια για μένα...
Λίγα λόγια για μένα...


Γεννήθηκα μια πολύ ζεστή μέρα 11 Αυγούστου το 1981. Λιονταράκι, τελειομανής και λάτρης των μαθηματικών, κάτι που μου καθόρισε και τον τίτλο σπουδών μου Εφαρμοσμένα Μαθηματικά του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών που πήρα το 2006.

Τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκα τον μεγάλο μου έρωτα (Κωνσταντίνος) και άλλη μια ζεστή μέρα του Ιουνίου το 2012  έφερα στον κόσμο τα διδυμάκια μου τη Φένια και τη Νέλια (γράφω τα ονόματα τους με τη σειρά που ήρθανε στον κόσμο χωρίς διακρίσεις). Μετά από τέσσερα χρόνια πλήρους αφοσίωσης στα δύο μου μωράκια αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες, τις ανησυχίες, τα επιτεύγματα μου και μή σαν μανούλα.

Η ευλογία να γίνεσαι με τη μία μανούλα “εις διπλούν” έχει αρχικά τις δυσκολίες της αλλά στη συνέχεια αυτό που εισπράττεις είναι ανεπανάληπτο. Δεν ξέρω γυρνώντας το χρόνο πίσω αν θα άλλαζα έστω και κάτι από τη μέχρι τώρα μου διαδρομή ακόμη κι από τις στιγμές μας που δεν ήτανε και τόσο ευχάριστες. Σε όλες εσάς που είτε εύκολα είτε δύσκολα αποκτήσατε τα παιδάκια σας αλλά και σε εσάς που είστε ακόμη στην προσπάθεια εύχομαι να βρείτε κάτι από τις εμπειρίες τις δικές μου που θα σας βοηθήσουν έστω ακόμη και στο ελάχιστο!!!

Να θυμάστε: γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι!!

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!