Η απίστευτη φωτογραφία τοκετού που «κατέβασε» το facebook
Η απίστευτη φωτογραφία τοκετού που «κατέβασε» το facebook


Η φωτογράφος Marijke Thoen εξειδικεύεται στις φωτογραφίες τοκετού, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα της. Κάποιες απ’ αυτές είναι πιο «ωμές» και σίγουρα πιο εντυπωσιακές, όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω. Σε αυτήν απεικονίζεται η στιγμή που ένα νεογέννητο μωράκι έρχεται στο κόσμο με τη μέθοδο του τοκετού στο νερό.

Η μπανιέρα στην οποία γέννησε η μητέρα του, είναι διαφανής κι έτσι καθένας μπορεί να δει όλες τις λεπτομέρειες. Παράλληλα, δίπλα στο μωράκι και έξω απ’ τη μπανιέρα φυσικά, η αδερφή του βρέφους παρακολουθεί τον ερχομό του αδερφού της στον κόσμο. Η Marijke δημοσιοποίησε την φωτογραφία στο Facebook με αποτέλεσμα να κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές από άλλους χρήστες.

Όμως, τελικά το Facebook την κατέβασε γιατί, όπως ισχυρίζεται η Thoen, η εικόνα ήταν πολύ λεπτομερής. Έτσι, στη συνέχεια την κοινοποίησε στο Instagram, που επίσης την απαγόρευσε.

Επιτρέψτε μας να έχουμε τις αμφιβολίες μας για το αν υπήρχε λόγος να «κατέβει» από τα δύο πιο γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία που κατάφερε να αποτυπώσει τόσο μοναδικά τη μαγεία του τοκετού αλλά και την απαρχή της σχέσης δύο αδερφών...

Πηγές: mamamia.com.au, huffingtonpost.co.uk


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!