Τι υπάρχει στην ντουλάπα της εγκύου
Τι υπάρχει στην ντουλάπα της εγκύου


Η πρόσληψη βάρους στην εγκυμοσύνη διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, και εξαρτάται μερικώς από το αν είχατε το σωστό βάρος, αν ήσασταν υπέρβαρη, ή λιποβαρής όταν συλλάβατε.

Η μεγάλη κοιλιά ή τα λίγα παραπάνω κιλά δεν πρέπει να σας προβληματίζουν διότι υπάρχουν λύσεις που σου υπόσχονται να αισθάνεσαι άνετα και να δείχνεις όμορφη.

Άλλωστε, στις μέρες μας, τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι μοντέρνα με όμορφα σχέδια και χρώματα, που όμως προσαρμόζονται στο σώμα της εγκύου, προσφέροντας την απαραίτητη άνεση.

Οι πρώτοι μήνες

Μπορείτε να προσαρμόσετε κάποια ρούχα σας, επωφελούμενη από τα ελαστικά υφάσματα ή τα ρούχα, με λάστιχο στη μέση, ή να αυτοσχεδιάσετε αφήνοντας λίγο ανοιχτά τα πάνω κουμπιά ή το φερμουάρ.

Στο δεύτερο τρίμηνο, θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο την γκαρνταρόμπα σας και να επενδύσετε σε μερικά βασικά κομμάτια. Αξίζει να πάρετε ένα τζιν εγκυμοσύνης με ζώνη που προσαρμόζεται στο μέγεθος της κοιλιάς.

Παπούτσια

Επειδή στην εγκυμοσύνη αλλάζει το κέντρο βάρους, τα ψηλά τακούνια μπορεί να είναι επικίνδυνα, ενώ δεν είναι καθόλου άνετα. Προτιμήστε ίσια παπούτσια, ή με χαμηλό τακούνι.

Σουτιέν

Απολύτως απαραίτητο είναι το σουτιέν εγκυμοσύνης, διότι θα σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα, θα παίζει ρόλο στη στάση σας, θα βοηθά τα ρούχα σας να στέκονται και θα βελτιώνει την όψη του σώματός σας.

Ζώνη κοιλιάς

Είναι ελαστική ζώνη που καλύπτει το κενό ανάμεσα στα τζιν ή τις φούστες και τις μπλούζες που ανεβαίνουν προς τα πάνω όσο μεγαλώνει η κοιλιά.

Τζιν εγκυμοσύνης

Ειδικά σχεδιασμένα τζιν με μεγάλη ελαστική ζώνη θα ταιριάζει στο σώμα σας και σας κάνει να νιώθετε πιο κομψή.

Πηγή: baby.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!